Сьогодні: 29 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Події

16 липня 2013

Активна участь місцевої влади у формуванні та використанні інформаційних ресурсів з науково-технічної та інноваційної діяльності – необхідна умова створення інноваційного клімату у регіонах.

12 липня 2013 року на базі Житомирського центру науки, інновацій та інформатизації відбувся науково-практичний семінар на тему: «Актуалізація регіонального сегменту державної інноваційної інформаційної інфраструктури для супроводження процесів інтеграції науки з промисловою та соціально-економічною сферами».

 
17 червня 2013

Робоча зустріч представників Інституту науково-технічної інформації Міністерства науки та техніки Китаю та ДП "Укртехінформ".

Під час відвідування України делегацією на чолі з Генеральним директором Інституту науково-технічної інформації Міністерства науки та техніки Китаю паном Хе Дефаном (He Defang) відбулася зустріч з директором ДП "Укртехінформ" Легеньком  Ю.В.

 
06 червня 2013

У Львові розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій.

6 червня розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій, який вже другий рік поспіль проводять у Львові.
     Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій «Високі технології для розвитку і добробуту» організований задля розвитку співпраці між підприємцями та інвесторами, а також сприяння залученню інвестицій в Україну та Східну Європу.

 
30 травня 2013

Другий Українсько-Шведський Симпозіум «Трансляційна онкологія: старі та нові парадигми».

20-21 травня 2013 р. в Інституті експериментальної патології, онкології та радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України пройшов Другий Українсько-Шведський Симпозіум «Трансляційна онкологія: старі та нові парадигми».
Захід був присвячений 95-річному ювілею Національної академії наук України.

 
23 травня 2013

Міжнародна конференція «Україна-Росія-Сколково: єдиний інноваційний простір».

23 травня 2013 року о 9.00 в Києві (на базі Київського Національного університету ім.Т.Шевченка, вул. Володимирська, 60) відбулось пленарне засідання Міжнародної конференції «Україна-Росія-Сколково: єдиний інноваційний простір».

 
08 травня 2013

Присуджено премії Кабінету міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

Кабінетом Міністрів  України 29 квітня 2013 року прийнято розпорядження «Про присудження премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій». Премії, що присуджені п‘ятьом авторським колективам планується вручити до Дня науки. Встановлено розмір Премії на 2013 рік – 180 тис. грн. на кожний авторський колектив. Роботи-переможці було визначено за результатами конкурсного відбору з 27 поданих , спеціальним Комітетом, до складу якого входять провідні вітчизняні науковці та конструктори.

 
26 квітня 2013

Відбулося засідання круглого столу «Українська інтегрована система трансферу технологій: перспективи та напрями подальшого розвитку»

24 квітня 2013 року в Державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизації України відбулося засідання круглого столу на тему «Українська інтегрована система трансферу технологій: перспективи та напрями подальшого розвитку», в якому взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, наукових установ, вищих навчальних закладів та підприємств, що є активними учасниками інноваційної діяльності та впровадження новітніх технологій.

 

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017