Сьогодні: 26 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Міжнародна конференція «Україна-Росія-Сколково: єдиний інноваційний простір».

23 травня 2013

     23 травня 2013 року о 9.00 в Києві (на базі Київського Національного університету ім.Т.Шевченка, вул. Володимирська, 60) відбулось пленарне засідання Міжнародної конференції «Україна-Росія-Сколково: єдиний інноваційний простір» В рамках конференції, 23 травня о 15.00, на базі Науково-виробничого концерну «Наука»(м.Київ. вул. Машинобудівна, 50-а) також було відкрито Київську експериментально-виробничу дільницю з промислового виробництва наногетероструктур для світлодіодів, сонячних батарей та потужних НВЧ транзисторів. Конференція пройшла під головуванням Віце-президента РАН, Співголови КНС Фонду «Сколково» Жореса Алфьорова та співголовуванням президента НАН України Бориса Патона, голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимира Семиноженка і ректора КНУ ім. Т. Шевченка Леоніда Губерського.
      Наукова програма конференції будла присвячена фундаментальним й прикладним питанням створення наукомістких технологій, матеріалів і продуктів за п'ятьма напрямками (кластерами) діяльності Фонду «Сколково» (біомедицина, інформаційні технології, енергоефективність, космічні і ядерні технології).
      Крім того, під час конференції обговорили практичні аспекти участі українських наукових установ, ВНЗ та підприємств в інноваційних проектах «Сколково». Зокрема, розглядалась можливість формування та виконання цільових інвестиційних проектів на території України на основі розробок українських фахівців, які можна використати в різних галузях економіки.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017