Сьогодні: 28 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

У Львові розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій.

06 червня 2013

     6 червня розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій, який вже другий рік поспіль проводять у Львові.
     Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій «Високі технології для розвитку і добробуту» організований задля розвитку співпраці між підприємцями та інвесторами, а також сприяння залученню інвестицій в Україну та Східну Європу.
     Основними акцентами цьогорічного Форуму є реалізація проектів в сфері альтернативної енергії та залучення інвестицій в стартап проекти у галузі інформаційних технологій.
     Зазначимо, що в рамках сьогоднішнього Форуму відбудеться Міжнародний Форум Альтернативної Енергетики, конференція «Видобуток природного газу в Україні: проблеми та перспективи», Step IT Стартап Boot Camp та Фінал конкурсу стартап проектів.
      Серед ключових питань, які розглядатимуться на цьогорічному Міжнародному Форумі Альтернативної Енергетики є правове регулювання реалізації проектів в сфері альтернативної енергетики, роль «зеленого тарифу» у стимулюванні інвестицій у проекти відновлюваної енергії, практичні аспекти фінансування проектів в сфері відновлювальної енергетики, останні тенденції в галузі використання енергії вітру, сонця та геотермальної енергії, сьогодення і майбутнє біоенергетики, приклади з практики лідерів ринку в секторі відновлюваної енергії, перспективи та проблеми видобутку сланцевого газу в Україні.
     Також в рамках заходу відбудеться нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Інвестор року 2012». Нагадаємо, у березні-квітні 2013 року обласна державна адміністрація спільно з Львівською торгово-промисловою палатою проводили щорічний конкурс «Інвестор року», в рамках якого відзначаються вітчизняні та іноземні компанії, що внесли значні обсяги інвестицій в економіку Львівщини, створили нові робочі місця, запровадили нові технології та інноваційне обладнання.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017