Today: 24 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Events

16 July 2013

Активна участь місцевої влади у формуванні та використанні інформаційних ресурсів з науково-технічної та інноваційної діяльності – необхідна умова створення інноваційного клімату у регіонах.

12 липня 2013 року на базі Житомирського центру науки, інновацій та інформатизації відбувся науково-практичний семінар на тему: «Актуалізація регіонального сегменту державної інноваційної інформаційної інфраструктури для супроводження процесів інтеграції науки з промисловою та соціально-економічною сферами».

 
17 June 2013

Робоча зустріч представників Інституту науково-технічної інформації Міністерства науки та техніки Китаю та ДП "Укртехінформ"

Під час відвідування України делегацією на чолі з Генеральним директором Інституту науково-технічної інформації Міністерства науки та техніки Китаю паном Хе Дефаном (He Defang) відбулася зустріч з директором ДП "Укртехінформ" Легеньком  Ю.В.

 
06 June 2013

У Львові розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій.

6 червня розпочався ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій, який вже другий рік поспіль проводять у Львові.
     Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій «Високі технології для розвитку і добробуту» організований задля розвитку співпраці між підприємцями та інвесторами, а також сприяння залученню інвестицій в Україну та Східну Європу.

 
30 May 2013

Другий Українсько-Шведський Симпозіум «Трансляційна онкологія: старі та нові парадигми».

20-21 травня 2013 р. в Інституті експериментальної патології, онкології та радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України пройшов Другий Українсько-Шведський Симпозіум «Трансляційна онкологія: старі та нові парадигми».
Захід був присвячений 95-річному ювілею Національної академії наук України.

 
23 May 2013

International conference "Ukraine-Russia-Skolkovo: the only innovation space".

23 травня 2013 року о 9.00 в Києві (на базі Київського Національного університету ім.Т.Шевченка, вул. Володимирська, 60) відбулось пленарне засідання Міжнародної конференції «Україна-Росія-Сколково: єдиний інноваційний простір».

 
08 May 2013

Awarded the Prize of the Government of Ukraine for the development and implementation of innovative technologies.

Кабінетом Міністрів  України 29 квітня 2013 року прийнято розпорядження «Про присудження премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій». Премії, що присуджені п‘ятьом авторським колективам планується вручити до Дня науки. Встановлено розмір Премії на 2013 рік – 180 тис. грн. на кожний авторський колектив. Роботи-переможці було визначено за результатами конкурсного відбору з 27 поданих , спеціальним Комітетом, до складу якого входять провідні вітчизняні науковці та конструктори.

 
26 April 2013

Состоялось заседание круглого стола «Украинский интегрированная система трансфера технологий: перспективы и направления дальнейшего развития»

24 квітня 2013 року в Державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизації України відбулося засідання круглого столу на тему «Українська інтегрована система трансферу технологій: перспективи та напрями подальшого розвитку», в якому взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, наукових установ, вищих навчальних закладів та підприємств, що є активними учасниками інноваційної діяльності та впровадження новітніх технологій.

 

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017