Today: 24 April 2024 RU UA EN
About Contacts

In Ufa, young scientists are going to the Volga Federal District

14 May 2012

У рамках заходу заплановані пленарні засідання і тематичні секції, присвячені актуальним проблемам вдосконалення сфери науки та освіти, практичний семінар з розвитку міжнародного співробітництва у цій сфері, презентації організацій і фондів, що підтримують подібне міжнародне співробітництво, а також панельна дискусія з питань комерціалізації результатів наукових досліджень і трансферу технологій. Крім того, учасники з'їзду зможуть представити свої наукоємні проекти та ознайомитися з інноваційними розробками молодих вчених ПФО в рамках спеціальної виставки.
У форумі планується участь голови Ради Російського союзу молодих учених Олександра Щеглова, а також керівників і представників провідних німецьких організацій і фондів (найбільших в світі), що підтримують міжнародне співробітництво у сфері науки, освіти та інновацій, зокрема: голови Представництва Німецького науково-дослідного спільноти в Росії / СНД, заступника керівника Німецького будинку науки та інновацій в Москві Йорна Ахтерберга; глави філії в Москві Об'єднання ім.Гельмгольца науково-дослідних центрів Німеччини Мартіна Зандхопа, представника Фонду ім.Александра фон Гумбольдта в Москві Петра Стефановича, керівника проектів Німецького будинку науки та інновацій в Москві Михайла Русакова.Німецька делегація зустрінеться з керівниками провідних наукових організацій та освітніх установ регіону.
Традиційно в рамках наукового зльоту підведуть підсумки та нагородять переможців відразу двох конкурсів: наукових робіт молодих вчених ПФО, що проводиться оргкомітетом форуму, і на кращу наукову роботу молодих вчених вузів та наукових установ РБ, ініційованого регіональним відділенням РОСМА в РБ.
Також пройде IV міжнародна заочна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми науки і техніки-2012» з виданням збірника наукових праць.
До проведення форуму приурочено спеціальний випуск науково-технічного журналу «Нафтогазова справа», що входить до переліку провідних рецензованих наукових журналів і видань.
Інформаційну підтримку науковому зльоту надає федеральний інтернет-портал інтелектуальної молоді.
Організатори заходу: Регіональне відділення Російського союзу молодих учених, УГНТУ та Регіональне відділення «АЙСЕК-Уфа» міжнародної молодіжної організації студентів.
Форум проводиться за підтримки Повноважного представника Президента РФ в ПФО, Апарату Повноважного представника Президента РФ в ПФО по РБ, Адміністрації Президента РБ, а також Німецького будинку науки та інновацій (DWIH) в Москві.
Офіційний партнер заходу - Комісія з освіти, науки та інновацій Громадської палати РБ.

www.bashinform.ru

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017