Today: 29 March 2024 RU UA EN
About Contacts

In Chicago will take place 29th International Manufacturing Technology

07 June 2012

  Організаторами заходу виступають Асоціація виробничих технологій (The Association for Manufacturing Technology) і всесвітньо відома виставкова компанія "Hannover Messe".

 До участі у згаданому шоу, яке проводиться один раз у два роки, запрошуються інженери з обладнання; оператори; менеджери компаній, які працюють у даній сфері і займаються впровадженням новітніх технологій на виробництві; промислові есперти тощо.

  Важливою особливістю IMTS 2012 є те, що у рамках виставки її учасники матимуть можливість не лише ознайомитись з новими ідеями та технологіями, але й побачити новітнє обладнання (за даними організаторів заходу цього року у рамках IMTS буде продемонстровано більше тисячі машин і обладнання від провідних виробників з 50 країн світу).

 Основними тематичними розділами, які будуть представлені в рамках IMTS 2012, визначені, зокрема, такі: 

- пили та інструменти і обладнання для абразивної обробки;

- лазерні системи і лазери;

- електроерозійне обладнання і станки;

- обладнання і технології для різки металів;

- автоматизоване проектування, управління та виробництво;

- елементи машин для зменшення забруднення навколишнього середовища;

- установки для збірки і монтажу;

- додатковий інструмент та кріплення.

  Програмою заходу також передбачено проведення конференції з проблематики виробничих технологій, різноманітних навчальних семінарів і презентацій.

  Водночас хотіли б привернути окрему увагу до V-ої щорічної Конференції з проблематики чистих технологій (Midwest Clean Tech 2012), яка у рамках IMTS проходитеме 12 вересня (м.Чикаго, виставковий центр "McCormik Place"). Згідно з анонсованою програмою, увагу учасників майбутньої конференції планується зосередити на інноваційних підходах у таких сферах діяльності як машинобудуваня, енергозберігаючі технології, фінансування та інвестиційна діяльність, харчова промисловість та сільське господарство, виробництво та матеріало - технічне забезпечення, передові системи і технології.

  З огляду на масштабність виставки IMTS 2012, присвяченої найсучаснішим технологіям виробництва, і різноманітність питань, які розглядатимуться у рамках заходу, вважаємо, що участь у роботі IMTS 2012 може бути використана для просування українських передових технологій , конкурентної продукції, анонсування перспективних національних інвестиційних проектів, вивчення міжнародного досвіду в зазначеній сфері діяльності.

  Більш детальну інформацію щодо програм виставки IMTS 2012 і Конференції "Midwest Clean Tech 2012", порядку оформлення заявок на участь та інших організаційних питань можна знайти на сайтах: www.midwestcleantech.com та www.imts.com.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017