Today: 20 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Discussion seminar "European program for research and innovation HORIZON 2020 and new challenges for Ukrainian science"

30 May 2013

    Запрошуємо Вас взяти участь у роботі семінару-дискусії "Європейська програма досліджень та інновацій "HORIZON 2020" та нові виклики для української науки", який проходитиме у Львові у Львівському поліграфічному коледжі Української Академії Друкарства за адресою пл. Митна 1 з 10.00, 05 червня 2013 року.
    Організаційну підтримку у проведенні семінару надають Західний науковий центр НАН і МОН України та Українська академія друкарства. Програму заходу формує ГО "Агенція Європейських інновацій" та Національний контактний пункт 7РП "Інформаційно-комунікаційні технології" та "Дослідження на користь МСП", який функціонує на базі Львівського ЦНІІ.
    Основні цілі семінару-дискусії:
    Надати українським вченим, винахідникам, інноваційним фірмам, фінансовим та консалтинговим структурам інформацію про розвиток співпраці Україна-ЄС у сфері досліджень, розвитку та інновацій.
    Представити структуру та основні особливості нової програми ЄС з фінансування досліджень та інновацій HORIZON 2020, в т.ч. відмінності нової програми від попередньої.
    Підвищити спроможність учасників семінару щодо підготовки інноваційних проектів у співпраці з українськими та європейськими організаціями, відповідно до вимог та викликів нової програми ЄС з фінансування досліджень та інновацій HORIZON 2020.
    Обговорити перспективи та перешкоди на шляху реалізації інноваційних проектів в Україні.
    Запропонувати план дій з розвитку регіональної інноваційної системи у відповідності до кращих європейських зразків.
    Цільові групи учасників:
Колективи та організації, які подавали проектні заявки до 7РП і мають намір готувати заявки до нової програми
Інші організації , вчені, підприємці і т.п. – які цікавляться програмами, особливо МСП та кластери.
Представники органів виконавчої та місцевої влади зацікавлені у використанні інноваційних механізмів розвитку своїх територій.
     Участь в інформаційному дні є безкоштовною. Учасники самостійно покривають витрати пов’язані з проїздом та проживанням у Львові
Для участі у семінарі-дискусії необхідно надіслати до 03 червня 2013р. на Email: kul.ivan@gmail.com заявку згідно форми, яка додається.
     Контактна інформація робочої групи з проведення семінару:
ГО "Агенція Європейських Інновацій", Президент Кульчицький Іван Іванович,
тел.050 92 92 396, Email: kul.ivan@gmail.com

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017