Today: 29 March 2024 RU UA EN
About Contacts

ICT event 2013 - Как найти партнеров и подготовить проекты в сфере ИКТ программы HORIZON 2020, Вильнюс, 6-8 ноября 2013

30 September 2013

Пропонуємо українським організаціям ефективно використати всі сервіси даного заходу, щоб познайомитись із ІКТ-напрямками, які будуть фінансуватись у новій науково-технологічній програмі ЄС Horizon 2020, а також використати нагоду встановлення прямих контактів з провідними європейськими організаціями та обговорити з ними плани підготовки нових проектних пропозицій.

Шановні колеги!

Передбачається, що у цьому заході візьмуть участь більше 4000 учасників з усіх країн Європи та з багатьох країн інших частин світу. На 1 жовтня уже зареєструвалось більше як 3300 учасників.

Сайт ICT Event 2013 http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/ict-2013

Зверніть увагу на такі розділи:

Conference – рекомендуємо завантажити програму і визначитись які тематичні сесії Вас цікавлять найбільше

Exhibition– представлено п’ять тематичних розділів виставки, в яких будуть представлені 186 проектних ІКТ-ініціатив європейського масштабу.

Networking – планується 153 тематичні мережеві сесії, які згруповані за 13 пріоритетними напрямками. Під час таких сесій представляється базова інформація щодо потенціалу співпраці за певним напрямком і виділяється час на коротку дискусію. В межах пріоритету "International cooperation" 07/11/2013 (11:00-11:45) буде проведена сесія "International cooperation: emerging economies".

В організації цієї сесії бере участь також команда проекту PICTURE (http://www.eeca-ict.eu) і в рамках цієї сесії очікується участь організацій, які зацікавлені у співпраці і з українськими організаціями.

Investment Forum– нова елемент у форматі таких заходів і це викликано новими можливостями фінансування інноваційних проектів у програмі Horizon 2020

Ideal-ist face2face brokerage event at ICT 2013. Проект Ideal-ist (http://www.ideal-ist.eu) є одним із найбільш ефективних інструментів пошуку партнерів при підготовці проектів. У рамках ICT Event 2013 проект Ideal-ist 7-8 листопада проводить спеціальні сесії індивідуальних зустрічей один на один потенціальних партнерів. Для реєстрації на ці сесії використайте це посилання: http://www.ideal-ist.eu/event/brokerage-event-pre-arranged-face2face-meetings-ict2013

Візьміть до уваги, що зареєструватись на сесії проекту Ideal-ist можна тільки після того, як Ви зареєструєтесь на ICT Event 2013.

Реєстрація на ICT Event 2013.

Вам необхідно зареєструватись на порталі ICT Event 2013 за посиланням: http://ec.europa.eu/digital-agenda/events/cf/ict2013/register.cfm

Якщо Ви раніше реєструвались на подібні ICT-заходи, які проводились в минулі роки, то Ви можете просто використати дані попередньої реєстрації.

Організаційні аспекти:

Участь в ICT Event 2013 не потребує сплати організаційного внеску організаторам заходу. Учасники самостійно покривають витрати на проїзд та проживання.

Якщо Ви не маєте діючої шенгенської візи, то слід написати організаторам про необхідність надсилання Вам запрошення.

Ми проконсультувались у консульстві посольства Литви у Києві і представник консульства підтвердив, що достатньо буде запрошення, висланого факсом.

Попросіть вислати це запрошення на два номери факсу: на Ваш факс (тільки вкажіть правильний номер факсу з кодом країни та населеного пункту), а також на факс консульства у Києві на номер +380442540937.

Сайт посольства Литви в Україні з роз’ясненням візових питань: http://ua.mfa.lt/index.php?706547485#

Просимо врахувати, що в багатьох містах України діють візові центри, через які можна подати документи на візу у Литву. Перелік візових центрів Ви можете знайти за посиланням: http://www.vfsglobal.com/lithuania/ukraine/contactus.html

Просимо взяти до уваги, що наші поради з питань віз є неформальною інформацією і тому деталі оформлення візових документів рекомендуємо з’ясовувати напряму у консульстві Литви та у відповідних візових центрах.

Додаткова інформація:

Матеріали попереднього заходу:

Для ознайомлення з прикладами представлення інформації на подібних заходах, особливо профілів організацій та ідей проектів, рекомендуємо переглянути матеріали останнього ICT proposers' DAY 2012 за пріоритетними напрямками конкурсів ІКТ у 7-ій Рамковій Програмі ЄС.

Для цього перейдіть за посиланням: http://ec.europa.eu/information_society/events/ictproposersday/2012/priorities

Розвиток співпраці з Європейськими технологічними платформами.

Завдяки заходам проекту PICTURE розпочато обговорення перспективних напрямків співпраці з чотирма європейськими ІКТ технологічними платформами.

Якщо Ви та Ваша організація налаштовані на тривалу і системну співпрацю з європейськими структурами у сфері ІКТ і стати членами цих платформ. Членство у платформі є безкоштовним є дасть Вам змогу отримувати актуальну інформацію про пілотні проекти платформи приймати участь в обговоренні тематики досліджень у платформі, а також знаходити партнерів для спільних міжнародних проектів.

Перелік рекомендованих платформ для співпраці: NEM (http://www.nem-initiative.org). Networked and Electronic Media Initiative NESSI (http://www.nessi-europe.com). Networked European Software and Services Initiative Net!works (http://www.networks-etp.eu). Net!Works is the European Technology Platform for communications networks and services. Photonics21 (http://www.photonics21.org). The platform represents photonics research & innovastion priorities at European level and aims to implement a common photonics strategy for Europe. Інформація з http://cstei.lviv.ua/ua/item/880?mail&user.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017