Сьогодні: 28 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Національна академія наук України оголошує конкурс наукових проектів за цільовою комплексною програмою фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» на 2015-2019 рр.

23 лютого 2015

   Національна академія наук України оголошує конкурс наукових проектів за цільовою комплексною програмою фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» на 2015-2019 рр.

   На виконання постанови Президії НАН України від 14.01.2015 №2 та відповідно до розпорядження Президії НАН України  від 25.11.2003 № 682 «Про затвердження Положення про порядок формування цільових комплексних програм наукових досліджень НАН України» оголошується конкурс на проведення наукових досліджень за цільовою комплексною програмою фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» на 2015-2019 рр.

УМОВИ КОНКУРСУ

1. В конкурсі можуть брати участь проекти, виконавцями та співвиконавцями яких є лише установи НАН України.

2. До участі в конкурсі допускаються тільки проекти, які спрямовані на реалізацію концепції Програми відповідно до її структури.

3. Одна особа може бути керівником тільки одного проекту. Для виконавців і відповідальних виконавців кількість проектів, в яких вони беруть участь, обмежується двома проектами.

4. Виконавець проекту може зазначити перспективні обсяги фінансування на декілька років, але фінансування проекту визначається замовником програми (НАН України) лише на поточний рік.

5. Для участі в конкурсі виконавець до 12 березня 2015 року включно має подати запит на виконання проекту, оформлений відповідно до форми.

6. Заповнена роздрукована форма запиту у трьох примірниках подається разом з електронною версією на компакт-диску в прозорих файлах, скріплених у пластиковому швидкозшивачі з перфорацією, ученому секретарю Наукової ради Програми Беспалову Сергій Анатолійовичу за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 54, кім. 361., тел.: (044) 234-93-02, e-mail: bespalov@nas.gov.ua.

7. Запити, оформлені з порушенням зазначених вимог, до участі в конкурсі не допускаються.

8. Висновок стосовно доцільності прийняття, об’єднання з іншими або відхилення поданих на конкурс проектів буде зроблено Науковою радою Програми на основі експертизи. Проекти будуть оцінюватись за основними критеріями:

-          актуальність роботи;

-          новизна ідеї;

-          відповідність тематиці Програми;

-          методична новизна;

-          передбачувана можливість розробки нових теорій, технологій, матеріалів, приладів лікарських засобів та програмних продуктів;

-          потенціал впровадження;

-          перелік основних наукових публікації авторів проекту за останні 3 роки

9. У разі недостатнього фінансування Програми виконання деяких проектів, які отримали позитивну оцінку, за рішенням Наукової ради Програми може бути перенесено на наступні роки.

10. Запити, подані на конкурс, не повертаються.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017