Cегодня: 23 июля 2018 RU UA EN
Free hacker tools
О сети Контакты
Стать участником Украинской интегрированной системы трансфера технологий Как разместить запрос/предложение
Технологии

Застосування цукровмісних замінників солоду у пивоварінні з метою розробки нових сортів пива та економії сировини

Идентификационный номер: Предложения
Опубликовано: 12 декабря 2013 Дата окончания: 19 января 2020
Страна: Україна

Перед сучасними пивоварами гостро стоїть проблема дефіциту високоякісної сировини для виробництва пива, а також висока конкуренція на споживчому ринку. Для вирішення даних питань науковці Національного університету харчових технологій (м. Київ, Україна) розробили технологію приготування пива із застосуванням цукровмісних замінників солоду, а саме глюкозно-фруктозних сиропів та мальтозної патоки. Їх хімічний склад і властивості дають можливість урізноманітнення асортименту для більш повного задоволення потреб споживачів та економії основної сировини. Автори шукають партнерів – власників підприємств пиво-безакогольої промисловості для співпраці по впровадженню даних технологій.


Ключевые слова:

Технологія харчових продуктів


Описание предложения

Суть розробки полягає в удосконаленні технології пивного сусла з підбором оптимальних доз замінників солоду, режимів приготування сусла, особливостей його зброджування та впливу на якісні показники готового пива.

Пропозиція стосується також високогустинного пивоваріння, з деталізацією накопичення смакових продуктів бродіння та інших якісних показників пива. Розробка дозволяє суттєво розширювати асортимент продукції з підвищенням якості і оптимізацією її собівартості на пивзаводах різної потужності.

Тип технологии

Процес

Сфера применения

Поширення застосування на пиво-безалкогольних підприємствах.

Технические и экономические преимущества

За допомогою даної технології Ви зможете досягти:

-       Економію основної сировини, зокрема, економію хмелю на 12-20% за рахунок зменшення втрат під час кип’ятіння сусла з хмелем;

-       Значне підвищення рівня біологічної та колоїдної стійкості;

-       Розширення асортименту продукції;

-       Оптимізацію собівартості продукції;

Вихід на конкурентоспроможний рівень.

Инновационные аспекты

За допомогою даної технології Ви зможете досягти:

-       Економію основної сировини, зокрема, економію хмелю на 12-20% за рахунок зменшення втрат під час кип’ятіння сусла з хмелем;

-       Значне підвищення рівня біологічної та колоїдної стійкості;

-       Розширення асортименту продукції;

-       Оптимізацію собівартості продукції;

Вихід на конкурентоспроможний рівень.

Где была представлена технология

Національний університет харчових технологій

Практический опыт применения

Поширення застосування на пиво-безалкогольних підприємствах.

Текущая стадия: Впроваджено
Статус прав интеллектуальной собственности: Заявка на патент

Условия сотрудничества:

Тип организаций:

БАЖАННЯ ВПРОВАДЖУВАТИ НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПИВА, РОЗРОБЛЯТИ НОВІ СОРТИ

Регионы: Країни СНД
Східна Європа
Центральна Європа
Условия и ограничения:

? Технічне консультування ? Контроль якості ? Технічне обслуговування

Поддержка, предоставляемая при передаче технологии:

? Спільна подальша розробка ? Випробування нових застосувань ? Адаптація до вимог замовника


Copyright (c) ГП "Укртехинформ" 2017

porn freehdpornz.com adult pics