Today: 20 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Увеличение инноваций и научного потенциала в области безопасности организаций

15 October 2013, 11:44

Інновація як результат зусиль організації та успіху в дослідження і розробку нових послуг, бізнес-моделі, продуктів або процесів з метою підвищення її конкурентоспроможності. Тим не менше, для інновацій в кінцевих користувачів організації безпеки - поліції, пожежних і рятувальних служб - мірилом успіх вимірюється з точки зору підвищення ефективності та ефективності організації в досягненні її безпеки цілей, пов'язаних, часто шукаючи кращі значення для гроші як підходу до фінансових обмежень.

Розуміючи важливість для надання допомоги в організації безпеки усвідомлення управління науково-дослідної діяльності, що фінансується ЄС проекту INSEC викладеним для поліпшення інноваційного процесів у рамках організації з безпеки, сприяння інтеграції нових технологій та створення бази знань призведе до поліпшення послуг, призначених для безпеки громадян.

З моменту свого створення у квітні 2012 року, основною метою INSEC була у виявленні і розповсюдженні інновацій передовим досвідом між безпекою кінцевих користувачів в Європі за рахунок збільшення мережі та можливості співпраці із зовнішніми організаціями приватного сектора, включаючи МСП. Співпраця може приймати форму у спільних R & D проектів або придбання відповідних товарів і послуг з високотехнологічних малих і середніх підприємств для сприяння інноваціям в межах груп кінцевих користувачів. Наприклад, малого та середнього бізнесу, що працюють в галузі спостереження може бути в змозі надати настроюються камер для конкретного додатка для роботи пожежників.

Під французьким командуванням команда також провела інтерв'ю з зацікавленими сторонами в галузях, крім безпеки, наприклад, в галузі охорони здоров'я, ІКТ та транспорту. Шляхом зіставлення та аналізу існуючої практики інновацій з різних послуг державного сектора, дослідники прагнуть визначити процеси, які в свою чергу може бути ефективним для кінцевих користувачів організації безпеки.

INSEC обумовлено себе два практикуму, в 2014 році з метою обміну передовим досвідом з реалізації інноваційного менеджменту в організації з безпеки в Європі. Проект отримав фінансування ЄС у розмірі EUR 1126862.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

INSEC http://www.insec-project.eu/en/

проект листок http://cordis.europa.eu/projects/rcn/103255_en.html

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017