Today: 20 May 2024 RU UA EN
About Contacts

В Ивано-Франковском национальном техническом университете нефти и газа завершилась Международная научно-техническая конференция и выставка

15 October 2013, 10:24

7-11 жовтня 2013 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувалася чергова Міжнародна науково-технічна конференція «Нафтогазова енергетика 2013», відповідно до плану наукових заходів Міністерства освіти і науки України. Характерною особливістю цьогорічної конференції стало і те, що до її організації долучився Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка.

Паралельно доповіді презентувалися на шести секціях за напрямками: нафтогазова інженерія, енергозаощадження та відновні джерела енергії, контроль та вимірювання, науки про Землю, управління та інновації, а також трубопровідний транспорт.

У роботі конференції взяло участь понад 250 науковців з України, Російської Федерації, Алжирської Народної Демократичної Республіки, Республіки Польща, Угорщини та Словацька Республіка.

Серед підприємств реального сектору економіки, представники яких взяли участь в конференції слід згадати ПрАТ «Природні ресурси», НДПІ ПАТ «Укрнафта», НАК «Нафтогаз України», ООО «Вега-ГАЗ» (Росія), ПАТ «Укртрансгаз», Львівський ДЦНІІ, УМГ «Прикарпаттрансгаз», ПАТ «Укртранснафта», УМГ «Львівтрансгаз», Метрологічний Центр НАК «Нафтогаз України», ТОВ «Мелітек Україна», УМГ «Київтрансгаз», УМГ «Черкаситрансгаз», ТОВ «Нафтогазбудізоляція», ІК «Машекспорт», УкрНДІгаз.

Університети, що взяли участь в конференції: НУ «Львівська політехніка», Інститут фізики металів Уральського відділення Російської Академії наук (Росія), МНТУ ім.Бугая, Університет Буйра (Алжир), Фізико-механічний інститут ім.Г. В. Карпенка НАН України, Уфимський державний нафтовий університет (Росія).

Також в рамках конференції відбулася виставка наукових розробок, в якій взяли участь підрозділи ІФНТУНГ, ПолНТУ ім. Ю. Кондратюка та підприємства реального сектору економіки.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017