Today: 20 May 2024 RU UA EN
About Contacts

В Иркутске открылся демонстрационно-образовательный центр инноваций, энергосбережения и энергоэффективности

14 October 2013, 11:47

В Іркутську у Технопарку ІрГТУ - Національного дослідницького університету сьогодні відкрився демонстраційно -освітній центр інновацій , енергозбереження та енергоефективності

- Хочу підкреслити , що це - регіональний демонстраційно -освітній центр . Тут кожен з жителів області зможе отримати інформацію про передові технології і матеріалах , які використовуються в енергозбереженні , як у побуті , так і в інших сферах , - зазначив на церемонії відкриття центру міністр житлової політики та енергетики Іркутської області Євген Селедцов .

Демонстраційно -освітній регіональний центр створено в рамках виконання федерального закону про енергозбереження . На його оснащення з федерального і обласного бюджетів за обласною програмою енергозбереження було витрачено 1,8 млн. руб. Розділи ДемоЦентр охоплюють різні енергетичні сфери - від промислової енергетики до правильного підбору електропобутових приладів , застосування в побуті енергозберігаючих технологій і матеріалів.

За словами міністра житлової політики та енергетики , найближчим часом на базі центру пройде серія семінарів і навчальних занять для працівників комунального господарства , повідомляє прес -служба Губернатора Іркутської області та Уряду Іркутської області.

Джерело: СІА

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017