Today: 20 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Создание инновационной экспертизы лекарств в странах Балтии

11 October 2013, 11:46

Фінансованого ЄС проекту, спрямованих на зміцнення міждисциплінарних науково-дослідного потенціалу, і для більш ефективного управління питаннями інтелектуальної власності оточуючих інноваційних ліків, був запущений. Церемонія відкриття відбулася в Латвійському Інституті органічного синтезу (LIOS), де цілі проекту і цілі визначені.

InnovaBalt спрямована на заохочення інтеграції LIOS до європейського дослідницького простору, і тим самим допомогти вирішити деякі серйозні проблеми в європейському секторі здоров'я. LIOS є провідним регіональним центром досліджень присвячених лікарських засобів, але вимагає досвіду в ряді дисциплін - органічного синтезу, медичної хімії та фармацевтичної розвитку компонентів, розроблених для численних порушень - для того, щоб бути конкурентоспроможною на світовому ринку.

Все це, звичайно, вимагає інвестицій, навчання і постійного співробітництва, що і InnovaBalt спрямована на рішення. Зокрема, даний проект спрямований на підвищення ефективності управління інтелектуальною власністю (ІВ) і людських ресурсів для інноваційних ліків на LIOS, для того, щоб гарантувати, що центр має сильне і безпечне майбутнє. Один із способів це буде досягнуто через 14 зовнішніх залучення фахівців, що мають досвід у цій галузі.

Ще одне ключове завдання InnovaBalt є розвиток інституту науково-дослідної діяльності в інноваційному медицини в інших відносинах. До них відносяться встановлювати тривалі наукового співробітництва і стратегічного партнерства з 50 видатних науково-дослідних установ, які допоможуть збільшити видимість LIOS в рамках Європейського дослідницького простору (ERA). Це поліпшить участі Інституту в 2020 FP Horizon і діяльності інших європейських дослідницьких програмах.

Дослідницької інфраструктури та кваліфікації на LIOS будуть модернізовані в галузі сучасної хімії процесу, зелена хімія, біофізичної хімії, лікарських засобів, прогресивних форм для доставки

лікарських засобів та наукових досліджень та інноваційного менеджменту, з метою сприяння потенціалу для наукових досліджень високого рівня з інноваційного розробки лікарських препаратів.

Там будуть плануватися тренінги з Horizon 2020 року та питання управління інтелектуальною власністю, що дозволить підвищити конкурентоспроможність інституту. Підвищена активність LIOS у європейських проектах, мереж та інші заходи будуть також гарантувати, що центр має можливість більш повно реалізувати свій потенціал. Таким чином, проект не тільки розблокувати існуючих досліджень та інновацій потенціалу LIOS; це сприятиме дослідженням і будівлі інноваційного потенціалу в Балтійському регіоні. З внесок у розмірі 4700000 Комісії, це найбільший FP7 проект, реалізований у Латвії до цих пір.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

InnovaBalt http://www.osi.lv/index.php?&pos=1

проект листок http://cordis.europa.eu/projects/rcn/108745_en.html

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017