Today: 09 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Ежегодная конференция Enterprise Europe Network в Вильнюсе

21 October 2013, 14:27

15-16 жовтня 2013 р. в столиці Литви м. Вільнюсі відбулася чергова Щорічна конференція Enterprise Europe Network . В її роботі взяла участь представник Російської мережі трансферу технологій Ольга Тарасова . На конференції були підведені підсумки роботи мережі за минулий рік і обговорювалися проблеми МСП , на вирішення яких буде акцентовано увагу EEN в новому контрактному періоді 2015-2021 рр. . Формування оновленої мережі EEN почнеться в 2014 р. Для «третіх » країн - учасниць , до яких відноситься Росія , конкурс буде оголошений у середині наступного року.

На конференції були представлені результати праць Робочих Груп , що займалися актуальними питаннями роботи мережі , включаючи запуск нових європейських програмами COSME і HORIZON - 2020 . Багато уваги було приділено роботі секторальних груп , як одного з найбільш ефективних інструментів EEN , вибудовування взаємодії EEN з науково-технічними кластерами , важливості співпраці з « третіми країнами». Пройшли круглі столи , де учасники мережі обговорили роботу з новою програмною платформою MERLIN , питання якості роботи з підготовки профілів , з проведення брокерських заходів та супроводу їх результатів до отримання історій успіху і безліч інших проблемних питань.

У конференції взяли участь 720 представників консорціумів EEN з 48 країн і 50 представників Європейського агентства з конкурентоспроможності та інновацій ( EACI ) .

Учасники конференції мали можливість особисто зустрітися з представниками EACI і European Commission DG Enterprise and Industry , щоб задати питання .

Як ніколи багато уваги було приділено проведенню двосторонніх зустрічей учасників мережі та пошуку відповідностей по конкретних запитах клієнтів.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017