Today: 27 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Прогресс в исследованиях стволовых клеток может развиваться мышечной дистрофии лечение

24 October 2013, 10:59

Великомасштабного наукового співробітництва на чолі з П'єром Франції і Марії Кюрі університету та Національного інституту здоров'я і медичних досліджень породила значні успіхи в лікуванні м'язової дистрофії, направляючи м'язових стволових клітин.

М'язова дистрофія є неврологічним розладом, яке поступово призводить до слабкості скелетних м'язів і загибелі м'язових клітин і тканин. У той час як клінічні випробування нових терапевтичних засобів для лікування прогресуючих неврологічних захворювань, наукові дослідники, що працюють спільно в рамках фінансованого ЄС проекту ENDOSTEM досліджені серцевої терапії стовбуровими клітинами в якості інструменту для ефективного відновлення тканин м'язів і регенерації.

ENDOSTEM дослідження спрямовані на серцеві стовбурові клітини м'язів, серцеві ефекти, пов'язані з м'язової дистрофії послабити серце, запобігаючи серцеві м'язи перекачувати кров ефективно. Їх висновки представляють критичні і ключову інформацію для м'язових захворювань і більш поширеним серцевих захворювань, де активації стовбурових клітин, рубцювання і фіброз та імунної модуляції мають вирішальне значення для відновлення тканин функціональність.

Команда визначила ендогенних серцеві стовбурові клітини в якості засобу для стимулювання ремонту і відновлення пошкоджених тканин серця після інфаркту збиток, який може призвести до гострої серцевої недостатності. Після пошкодження м'язової тканини проникли колекція імунні клітини, взаємодія захистити від інфекції та іноземних потім стимулювати відновлення тканин. У великих пошкодження тканин, тіло також має механізм наповнення "пробіл" рубцевої тканиною для підтримки цілісності, але не функціональність. До розуміння і модуляції цьому середовищі, ENDOSTEM дослідники прагнули підтримувати захист тканини, з додатковою метою, щоб уповільнити рубців і дозволити відновлення тканин функціональність.

Ключовим питанням, що цей проект адресує тканини середу, в якій ендогенні стовбурові клітини активуються. Дегенерації м'язів і фіброзу може призвести до зміни імунних відповідей, які в кінцевому підсумку негативно позначитися на функції стовбурових клітин.

Проектна група розробить нові стратегії для ефективної доставки ліків до серцевого м'яза з молекулами, які можуть бути використані для терапевтичних цільових серця і сусідніх судинних, запальних і фіброзних типів клітин. Дослідники сподіваються, що це призведе до більш ефективні підходи до м'яза регенеративної медицини і до новим лікування для дегенеративних захворювань, включаючи атеросклероз, ураження судин при цукровому діабеті і в периферичної судинної хвороби.

ENOSTEM дослідження була опублікована в кількох наукових журналах, включаючи стільникові, клітинний метаболізм, розвиток і Природи. Проект отримав ЄС кошти на загальну суму EUR 11997580 і повинен бути завершений в грудні 2014 року.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

ENDOSTEM http://www.endostem.eu/

проект листок http://cordis.europa.eu/projects/rcn/94224_en.html

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017