Today: 27 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Первый заместитель Председателя Госинформнауки Борис Гринев встретился с Исполнительным директором Агентства по науке и технологий Японии (JST) п. Мичио Обары

23 October 2013, 18:57

23 жовтня поточного року в рамках візиту делегації Японії до України, в приміщенні Держінформнауки відбулась зустріч Першого заступника Голови Держінформнауки Бориса Гриньова з Виконавчим директором Агентства з науки та технологій Японії (JST) п. Мічіо Обарою. З української сторони на зустрічі були присутні керівники департаментів Держінформнауки, з японської сторони - співробітники JST та Посольства Японії в Україні.

Під час зустрічі Гриньов Б.В. поінформував присутніх щодо поточного стану розвитку науково-технологічної сфери України, діяльності Держінформнауки та стану розвитку співробітництва з науковими установами Японії. У свою чергу японська сторона поінформувала щодо стану розвитку та механізмів фінансування наукової сфери Японії та діяльності Агентства з науки та технологій Японії (JST). Японською стороною було висловлено зацікавленість у налагодженні співробітництва у науково-технологічній сфері з Україною.

У зв’язку з цим, Перший заступник Голови Держінформнауки наголосив, що для започаткування реалізації науково-дослідних проектів між науково-дослідними установами обох країн, необхідно підписати відповідний меморандум про співпрацю між Держінформнауки та JST. Японська сторона зауважила, що зазначене питання буде розглянуто найближчим часом.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017