Today: 03 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Fundamentals of Innovation, Technology Transfer and Commercialization discussed at the seminar in Tashkent

11 July 2012, 12:47

Проектом ПРООН, Інститутом прогнозування і макроекономічних досліджень і Агентством по трансферу технологій при Міністерстві економіки Республіки Узбекистан проведено навчально-практичний семінар в Ташкенті на тему "Основи інноваційної діяльності, трансферу і комерціалізації технологій".

В роботі семінару взяли участь представники Координаційного комітету з розвитку науки і технологій, ТДТУ, ГУП "UNICON.UZ", виробничих підприємств - ВАТ "АГМК", ВАТ "Навоіазот", "Узметкомбінат" та ін

У перший день навчально-практичного семінару керівник групи Програми розвитку ООН в Узбекистані У.Рахімджонов поінформував учасників про результати досліджень і розробок, виконаних в рамках проекту "Підтримка у сфері інноваційної політики та трансферу технологій".
Як повідомляє інформаційна служба ГУП "UNICON.UZ", на семінарі також розглядалися питання правової охорони об'єктів інтелектуальної власності, використання таких об'єктів в діяльності підприємств, принципи і методи оцінки інтелектуальної власності, юридичні механізми трансферу технологій і організація діяльності центрів по трансферу технологій.
Навчання в інтерактивному режимі з поєднанням теорії і різних форм практичних занять проводилися заступником директора Агентства по трансферу технологій А.Ібрагімовим та іншими провідними співробітниками і досвідченими консультантами Агентства.
На завершення семінару учасниками було проведено відкрите і жваве обговорення наявних проблем в галузі використання об'єктів інтелектуальної власності та трансферу технологій і шляхів їх вирішення.
Успішно завершили навчання учасникам семінару були вручені сертифікати.

http://business.uzreport.com

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017