Today: 09 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Новые материалы определяют инновационное развитие

17 October 2013, 18:47

Виставка Open Innovations Expo 2013 пройде в рамках II Московського міжнародного форуму інноваційного розвитку « Відкриті інновації » 31 жовтня - 2 листопада 2013 року в Міжнародному виставковому центрі « Крокус -ЕКСПО ».

Open Innovations Expo - масштабна міжнародна майданчик , створена для демонстрації передових російських і зарубіжних технологій , обміну досвідом успішної реалізації інноваційних проектів , ефективної взаємодії учасників з державою , наукою і бізнесом. Офіційне відкриття Виставки за участю керівництва організаторів заходу - інститутів розвитку - відбудеться 31 жовтня.

У 2013 році Open Innovations Expo розділена на 6 тематичних блоків:

* Нові матеріали

* Здоров'я

* Енергетика та енергоефективність (енергозбереження )

* Транспорт і транспортна інфраструктура

* Інформаційні технології

* Інноваційна інфраструктура

Серед учасників виставки - російські та зарубіжні компанії ( виробники і розробники інноваційних продуктів і технологій), інститути розвитку , російські та зарубіжні органи державної влади , що формують політику в області технологічного розвитку .

Історії успіху інноваційного розвитку регіонів стануть логічними вузлами експозиції Open Innovations Expo 2013 . Більш 20 регіональних колективних експозицій буде представлено на майданчику Виставки .

«Ми хочемо , щоб Форум став не тільки майданчиком для обговорення трендів і перспектив розвитку інновацій , але , в зоні Виставки - майданчиком для демонстрації конкретних продуктів і технологій. Ключова тема Виставки - нові матеріали. І ми проводимо спеціальну конференцію з цієї теми - « Композити без кордонів» , на якій будемо говорити про практичне застосування нових матеріалів для ЖКГ , будівництва , альтернативної енергетики , авіабудування і цілого ряду інших галузей » - зазначив Андрій Трапезников , Керуючий директор із зовнішніх комунікацій ВАТ « РОСНАНО » , Член Правління ВАТ « РОСНАНО » , Член Правління ФІОП (Фонд інфраструктурних та освітніх програм).

I Міжнародна конференція « Композити без кордонів » пройде за ініціативи компанії Dow і Холдингової Компанії « Композит ». Становлення індустрії композитів стає одним з пріоритетних напрямків розвитку російської економіки . Наприкінці липня голова уряду Дмитро Медведєв затвердив «дорожню карту » з виробництва композитних матеріалів , які не поступаються світовим аналогам. Одне з головних завдань - створити масові ринки для застосування композитів в різних галузях промисловості . Заходи держпідтримки галузі композитів , а також можливості скорочення викидів СО2 в результаті застосування композиційних матеріалів , переваги застосування композитів в якості заміни традиційних матеріалів , кращі практики впровадження композитів в різних галузях промисловості стануть основними темами обговорення конференції . Світові лідери індустрії композитів поділяться з російськими колегами своїм баченням технологічного розвитку цього виробничого сектора.

Одночасно з конференцією у виставковому павільйоні буде працювати салон композиційних матеріалів , де будуть представлені унікальні розробки з карбону в авіаційній техніці , суднобудуванні , будівництві та інших індустріях . У рамках конференції також планується демонстрація способів виготовлення деталей з полімерних композитів.

У числі делегатів конференції очікуються представники російських промислових підприємств галузі композиційних матеріалів , фахівці та експерти міжнародного рівня , представники державної та регіональної влади , топ - менеджери великих галузевих компаній , технічні фахівці , представники галузевих матеріалознавчих інститутів і технічних центрів , молоді інноватори , студенти профільних напрямків , а також учасники форуму та відвідувачі виставки.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017