Today: 28 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Чудо инженерной техники позволит виноградным фермерам значительно облегчить работу в уборке и уходе виноградников.

08 November 2013, 14:14

Диво інженерної техніки від компанії (Gregoire grape harvester)

У франції такі комбайни прибирають до 80% всього урожаю винограду, оскільки якість технічного збору, як стверджують французькі фермери, набагато якісніше ніж ручний збір враховуючи той факт що комбайн має високий рівень продуктивності за найнижчого рівня собівартості.

У пристрої цього комбайна нема нічого надзвичайного але в одночас дуже розумно продумано відсіювання стиглих виноградин в той час як зелені та зіпсовані плоди залишаються безпосередньо на кущах виноградників.

Відсіяні виноградини скочуються до піддонної стрічки яка переносить їх до спеціального бункера.

Як відомо найкращі виноградники розташовані на схилах де для них є найкращі умови для провітрювання та освітлення. Для цього дива інженерної техніки це не є проблемою, так як всі чотири колеса машини оснащені механічними підйомниками, завдяки цьому цей транспорт без проблем проїде по найбільш складним поверхням. Ще одна приємна новина, що весь виноградно-збиральний апарат можна повністю демонтувати, а залишені шасі з кабіни можна вставити додаткові опції, такі як чеканка кущів, обприскування чи культивації рядів, це дозволить експлуатувати комбайн цілий рік.

Перевірка комбайна на економність перевершила всі сподівання, в порівнянні з ручною роботою собівартість праці зменшується близько двадцяти разів.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017