Today: 09 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Более глубокое понимание лечения гепатита C

22 October 2013, 11:00

Враховуючи, що майже 200 мільйонів інфікованих людей в усьому світі, вірус гепатиту С (HCV) являє собою значну проблему суспільної охорони здоров'я. Однією з найбільш важливих завдань, що, хоча імунна система, схоже, відповідає за велику частину хвороб пов'язаних з ним захворювань, в тому числі цироз печінки, це також успішним при очищенні вірусної інфекції для значного числа пацієнтів.

У своєму Європейська дослідницька рада (ERC) фінансованого проекту під назвою HCV_IMMUNOLOGY ('парадоксальну роль типу я інтерферонів при гепатиті C патогенезу та лікування захворювань»), д -р Альберт і його команда намагаються з'ясувати складну взаємодію між ВГС і господаря імунної відповіді з точки зору типу I інтерферонів (ІФН) та IFN - індукованих генних продуктів.

Проект спрямований в першу чергу на розробку більш ефективних методів лікування. Дійсно, команда вже сформулював кращий підхід до прогнозування чи пацієнти будуть реагувати на конкретній терапії.

До HCV_IMMUNOLOGY, д -р Альберт провів кілька років, працюючи на французького Національного інституту досліджень в галузі охорони здоров'я та медичної, розвиток партнерських відносин з клініцистів і епідеміологів у Франції, Єгипті і США. Це дало йому більш чітке уявлення про шляхи розвитку хвороби і імунну відповідь реагує як гострого, так і хронічного гепатиту.

Інтерферони є білками зроблені і випущений клітини - господарі, у відповідь на присутність патогенів, таких як віруси, бактерії, паразити або пухлинних клітин. Вони дозволяють зв'язки між клітинами і викликають захисну оборону імунної системи.

HCV_IMMUNOLOGY дослідження складається з трьох ниток. По-перше, роль ендогенно проводиться інтерферонів в оформленні HCV під час гострої інфекції розглядається в зразках пацієнта. Парадоксальну роль цих ендогенних інтерферонів грати в забезпеченні хронічно інфікованих хворих, резистентних до терапії екзогенних ІФН ведеться розслідування.

По-друге, д -р Альберт працює, щоб охарактеризувати дію IFN і IFN - індукованих генних продуктів на непряму активацію вірусу гепатиту С- реактивного CD8 + Т- клітин шляхом механізм, званий поперечний грунтовки.

Нарешті, моделі миші використовуються визначення в природних про-і контрзапальні ефекти IFN і IFN - індукованих генних продуктів і патогенезу захворювання.

Доктор Альберт вважає роботу своєї команди, буде сприяти більш глибокому розумінню патогенезу захворювання HCV, і привести до розробки нових діагностичних інструментів і кращих терапевтичних стратегій.

Команда вже виявлені біомаркери прогнозувати елімінації вірусу. Це може допомогти лікарям визначити, до початку лікування, яке люди будуть реагувати на ІФН - терапія.

Доктор Альберт отримав Європейська дослідницька рада ( ERC ) починаючи гранту близько 1,1 млн. євро. Проект завершиться в червні 2014 року.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

проект листок http://cordis.europa.eu/projects/rcn/89072_en.html

Французького національного інституту досліджень в галузі охорони здоров'я та медичної http://www.inserm.fr/

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017