Today: 24 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Приглашаем на Международную конференцию о перспективах развития европейского университета в контексте широкой инновационной стратегии

30 October 2013

Міністерство освіти і науки України інформує про проведення 26-29 листопада 2013 року XXVII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку європейського університету в контексті широкої інноваційної стратегії», яка відбудеться у м. Будапешт (Угорщина).

Конференція проводиться відповідно до Плану проведення наукових конференцій та науково-практичних семінарів з проблем вищої освіти і науки на 2013 рік. Організаторами конференції є Ужгородський національний університет, Університет м. Мішкольц (Угорщина), Академічне товариство імені М. Балудянського, Братиславський економічний університет, Кошицький технічний університет, Центральноєвропейський університет у м. Скаліца (Словацька Республіка), Західний університет імені Васіле Голдіша (Румунія).

У рамках роботи конференції передбачено проведення Міжнародної виставки-конкурсу наукових і навчальних досягнень учасників, а також ХIV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та аспірантів «Інноваційні процеси у реформуванні вищої освіти України крізь призму інтеграції у європейський та міжнародний освітній науковий простір».

До участі запрошуються керівники, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, співробітники наукових установ, працівники управлінь освіти і науки, студенти та аспіранти.

Додаткову інформацію можна отримати у ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Контактні особи – Свєженцева Оксана Іванівна, Кожем’якіна Анна Дмитрівна (тел./факс: 0(31-2)-61-33-32, е-mail: internrelations.uzhnu@gmail.com) або на веб-сайті www.uzhnu.edu.ua.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017