Today: 20 April 2024 RU UA EN
About Contacts

РВК поддерживает семинар по нейроэкономике

29 August 2013

29 серпня некомерційна освітня організація « Біотехнології майбутнього» за підтримки РВК та ради молодих вчених ІБХ РАН проведе семінар " Нейроекономіка : мозок приймає рішення? ! "

Нейроекономіка - нова міждисциплінарна область , що об'єднує економічні науки , психологію і нейробіологію . Вона є базою для створення єдиної теорії прийняття рішень конкретною людиною . Сьогодні ця галузь науки є однією з найперспективніших і стає все більш затребуваною у сфері технологічного підприємництва : ведуться численні дослідження, зокрема , в галузі створення емоційних інтерфейсів , медицини і т.д.

У рамках семінару виступить Василь Ключар , професор , експерт в області нейробіології , старший дослідник і лектор Університету Базеля ( Швейцарія ) і декан факультету психології Вищої школи економіки (Москва). Семінар пройде в рамках серії Молодіжних наукових шкіл « Сучасна біологія & Біотехнології майбутнього» , створених у партнерстві з РВК .

Учасники семінару дізнаються , хто приймає за нас рішення : наша психіка або фізіологія ? Як за рівнем дофаміну у людини передбачити його уподобання і вчинки ? Як нейроекономіка пов'язана з фізіологією і маркетингом? Також будуть обговорені наріжні ідеї нейроекономіки , нейроекономіческіе моделі прийняття рішень , можливості передбачення рішень або впливу на них технічними засобами нейробіології .

Семінар відбудеться 29 серпня о 15.00 у малому залі ІБХ РАН (Москва , вул. Миклухо -Маклая , 16/ 10). Участь у семінарі безкоштовна , необхідна реєстрація http://futurebiotech.timepad.ru/event/77212/

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017