Today: 24 April 2024 RU UA EN
About Contacts

International seminar on nanotechnology (IWON 2013)

27 July 2013

    Центр науки і технологій країн-членів Руху неприєднання та інших країн, що розвиваються (NAM S&T Centre, штаб-квартира розташована у м.Нью-Делі) запрошує взяти участь у «Міжнародному семінарі нанотехнологій» (IWON 2013), який відбудеться у м.Серпонг (Індонезія)  2-5 жовтня 2013 р.
    Програма заходу розрахована на представників державних установ, науковців, дослідників, експертів приватного сектору та неурядових організацій, що займаються питаннями розвитку нанонаук і нанотехнологій.
    Заявки (форма додається) подаються до Центру в електронному вигляді на адресу namstcentre@gmail.com. Разом з заявкою слід надати фрагмент наукової доповіді (1-2 ст., формат MS Word), яка буде презентована на семінарі, інформацію про академічну та професійну діяльність кандидата. Кінцевий термін подачі заявок - 23 серпня 2013 р.
    Кандидати від країн, що не є членами Центру, сплачують вартість авіа перельоту та внесок у розмірі 350 дол. США. Організатори семінару беруть на себе видатки на перебування кандидатів в Індонезії упродовж 1-5 жовтня 2013 p., включаючи проживання, харчування, місцевий транспорт.
    Докладну інформацію можна знайти на сайті Центру: www.namstct.org

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017