Today: 23 April 2024 RU UA EN
About Contacts
Become a member of Ukrainian integrated system of technology transfer Publish technological profile
Technologies

Method for determining the quality and safety of food products.

Індентифікаційний номер: Offers
Опубліковано: 08 October 2018 Кінцева дата: 08 October 2023
Країна: Україна

Proposed for implementation methods for determining the quality and safety of food products.


Ключові слова:

Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, сир, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, послуги, методики.


Опис пропозиції

We propose to implement the methodology for determining the quality and safety of food products:

1. Method for determining the mass fraction of non-dairy fat in fat-containing foods.

2. Guidelines for the development and application of an express method for assessing the quality of meat water activity.

3. Guidelines for the control methods. Determination of the number of bifidobacteria in dairy products ERM 10.10.2.2-119-2005.

4. Recommendations for conducting protyfahovyh measures in the workplace.

5. Guidelines for the detection of bacteriophages of lactic acid bacteria.

 

Тип технології

Процес

Сфера застосування

Food industry.

Технічні та економічні переваги

Methods for certified laboratories approved in due course.

 

Iнноваційні аспекти

Methods for certified laboratories approved in due course.

 

Де була представлена технологія

Businesses and shops for production of meat and dairy products.

 

Практичний досвід застосування

Businesses and shops for production of meat and dairy products.

Поточна стадія: Впроваджено
Статус прав інтелектуальної властності:

Умови співпраці:

Тип організації:

Recommendations for the use of documentation and implementation technologies

Регіони: Східна Європа
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту:

Advice to use techniques.


Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017