Method for determining the quality and safety of food products.
Індентифікаційний номер: OffersProposed for implementation methods for determining the quality and safety of food products.
Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, сир, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, послуги, методики.
Опис пропозиції
We propose to implement the methodology for determining the quality and safety of food products:
1. Method for determining the mass fraction of non-dairy fat in fat-containing foods.
2. Guidelines for the development and application of an express method for assessing the quality of meat water activity.
3. Guidelines for the control methods. Determination of the number of bifidobacteria in dairy products ERM 10.10.2.2-119-2005.
4. Recommendations for conducting protyfahovyh measures in the workplace.
5. Guidelines for the detection of bacteriophages of lactic acid bacteria.
Тип технології
Процес
Сфера застосування
Food industry.
Технічні та економічні переваги
Methods for certified laboratories approved in due course.
Iнноваційні аспекти
Methods for certified laboratories approved in due course.
Де була представлена технологія
Businesses and shops for production of meat and dairy products.
Практичний досвід застосування
Businesses and shops for production of meat and dairy products.
Поточна стадія: | Впроваджено |
---|---|
Статус прав інтелектуальної властності: |
Умови співпраці:
Тип організації: | Recommendations for the use of documentation and implementation technologies |
---|---|
Регіони: | Східна Європа |
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту: | Advice to use techniques. |