Сьогодні: 25 травня 2020 RU UA EN
Про мережу Контакти
Стати учасником Української інтегрованої системи трансферу технологій Як розмістити запит/пропозицію
Технології

Методики визначення показників якості та безпечності продукції харчової промисловості.

Індентифікаційний номер: Пропозиції
Опубліковано: 08 жовтня 2018 Кінцева дата: 08 жовтня 2020
Країна: Україна

Пропонуються для впровадження методики визначення показників якості і безпечності продукції харчової промисловості.


Ключові слова:

Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, сир, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, послуги, методики.


Опис пропозиції

Пропонуємо для впровадження методики визначення показників якості та безпечності продукції харчової промисловості:

1.                     Методика визначення масової частки немолочних жирів в жировмісних продуктах.

2.                      Методичні рекомендації щодо розробки та застосування експресного методу оцінки якості м'ясопродуктів за активністю води.

3.                      Методичні  вказівки  з  методів  контролю.  Визначення  кількості  біфідобактерій  у кисломолочних продуктах МВК 10.10.2.2-119-2005.

4.                      Рекомендації щодо проведення протифагових заходів на виробництві.

5.                      Методичні вказівки з визначання бактеріофагів молочнокислих бактерій.

 

Тип технології

Процес

Сфера застосування

Підприємства харчової промисловості.

Технічні та економічні переваги

Методики для сертифікованих лабораторій, затверджені в установленому порядку.

 

Iнноваційні аспекти

Методики для сертифікованих лабораторій, затверджені в установленому порядку.  

 

Де була представлена технологія

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.

 

Практичний досвід застосування

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.

Поточна стадія: Впроваджено
Статус прав інтелектуальної властності:

Умови співпраці:

Тип організації:

Надаються рекомендації щодо використання документації і впровадженню технологій.

Регіони: Східна Європа
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту:

Надаються консультації використання методик.


Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017