Сьогодні: 20 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

ПНУ імені Василя Стефаника та Жешувський університет (Республіка Польща) підписали угоду про співпрацю

24 лютого 2015, 11:56

   24 лютого у рамках реалізації Угоди про наукову та культурну співпрацю Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника з офіційним робочим візитом відвідали представники Жешувського університету (Республіка Польща) - проректор з наукової роботи Войцех Валят та заступники декана факультету фізичного виховання Войцех Байорек і Павел Круль.

   У рамках відвідин відбулася зустріч ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди з польськими колегами. У заході також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Василь Марчук, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Шарин, декан факультету фізичного виховання і спорту Микола Соя, декан філософського факультету Ігор Гоян, декан факультету математики та інформатики Володимир Пилипів, завідувач кафедри теорії і методики фізичної культури і спорту Богдан Мицкан, працівники університету.

   Під час проведення зустрічі ректор університету Ігор Цепенда та проректор Жешувського університету Войцех Валят підписали протокол про подальшу співпрацю між вищими навчальними закладами щодо реалізації програми подвійних дипломів для освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за різними спеціальностями, зокрема, «математика», «фізика», «філософія», «фізичне виховання».

Також обидві сторони відзначили дієвість спільної Угоди, яка була підписана між університетами у 2014 році, та висловили зацікавленість у створенні спільних проектів з обміну студентами, проведенні наукових конференцій, тощо.

За інформацією прес-служби ПНУ імені Василя Стефаника

 

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017