Сьогодні: 26 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Всеукраїнський молодіжний Форум «РОЛЬ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ В АГРАРНІЙ НАУЦІ: УКРАЇНА І СВІТ»

24 лютого 2015

   20 лютого 2015 року на базі Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН (ННСГБ НААН) відбувся Всеукраїнський молодіжний Форум «РОЛЬ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ В АГРАРНІЙ НАУЦІ: УКРАЇНА І СВІТ»
   Відкрив Всеукраїнський молодіжний Форум директор ННСГБ НААН, член-кореспондент НААН Вергунов В.А. У своїй промові він висвітлив актуальні питання сьогодення, які покликані вирішувати прогресивні молоді науковці.
   З привітальним словом від керівництва НААН виступив начальник науково-організаційного управління, кандидат економічних наук Минка А.П., який окреслив пріоритетні напрямки наукових пошуків молодих вчених з урахуванням положень Стратегії сталого розвитку «Україна 2020» та Рамкової програми науково-технічного співробітництва країн ЄС «Горизонт 2020».
   Основними питаннями, які були розглянуті на Форумі, присвячені сучасним досягненням та розробкам у сфері сільського господарства, ролі молодих вчених як в країнах ЄС, так і в Україні, напрямки співробітництва України з міжнародними науковими установами та підтримки розвитку молодої науки.
   Із доповідями виступили:
Грищенко Т.Р. – голова Ради молодих вчених НААН, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник сектору наукознавства Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН.
Тема доповіді «Шляхи формування наукової культури та іміджу молодого вченого в Україні»
Ходжаян А.Р. – аспірант Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, магістр спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Лондонської школи бізнесу і фінансів.
Тема доповіді «Досвід молодих вчених у міжнародному співтоваристві»
Трутень О. М. – громадський активіст, координатор по роботі з новаторами та науковим співтовариством в НГО «Greencubator».
Тема доповіді «Перспекиви використання біометану в Україні»
Непомнящих Є.В. – молодший науковий співробітник Інституту рослинництва імені В.Я. Юр'єва НААН, учасник програми «Молодь змінить Україну» Фонду Богдана Гаврилишина та Київського Міжнародного енергетичного клубу «Q-club».
Тема доповіді «Досвід Норвегії. Приклад соціального здоров’я нації»

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017