Сьогодні: 24 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Від ідеї – до спін-офф

21 березня 2013

     18 березня 2013 в м. Ковентрі (Великобританія) відбувся семінар за проектом TEMPUS. На порядку денному - підтримка інновацій шляхом поліпшення нормативних і законодавчих актів з питань вищої освіти в Україні.
     Делегація вищих навчальних закладів України, яку очолює Перший заступник Міністра освіти і науки Євген Суліма, представлена ​​фахівцями Національної металургійної академії України (за участю ректора А. Величко), Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (за участю ректора Є. Крижановського), Севастопольського національного технічного університету, Національного університету «Одеська юридична академія», Донецького національного університету економіки і торгівлі та представниками двох технологічних парків «Технології машинобудування» і науково-технологічного парку нафти і газу.
     На семінарі обговорювалися кращі європейські приклади з співпраці університетів і підприємств, організаційні та економічні засади комерціалізації інновацій, створення компаній при університетах (спін-офф), зокрема, на прикладі університету м. Ковентрі.
     Активну участь української делегації у роботі семінару свідчить про актуальність розглянутих питань і зацікавленість університетів у створенні сучасних структур комерційного спрямування.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017