Сьогодні: 18 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

«Внесок молодих вчених і спеціалістів у розвиток медичної науки і практики: нові перспективи»

06 квітня 2015

15 травня 2015 року ДУ «Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор’єва НАМН України» сумісно із ДУ «Національний інститут терапії ім. Л.Т. Малої НАМН України» буде проведено щорічну науково-практичну конференцію молодих вчених із участю міжнародних спеціалістів, яка присвячена дню Науки в Україні.

Провідний напрямок конференції - профілактика неінфекційних захворювань у різних галузях медицини.

До участі в роботі конференції та симпозіумі запрошуються дипломовані молоді вчені та спеціалісти у віці до 40 років, які беруть активну участь у фундаментальних та прикладних дослідженнях у різних галузях сучасної медицини: терапія, акушерство та гінекологія, хірургія, онкологія, онкогінекологія, радіологія, променева терапія, неврологія та психіатрія, дерматовенерологія, ортопедія та травматологія, педіатрія, інфекційні хвороби та мікробіологія, ендокринологія, отоларингологія, стоматологія, клінічна фармакологія та фармакотерапія, патофізіологія, патоморфологія.

У рамках конференції буде проведено навчальну лекцію канд.біол.наук, ст.н.с. В.А. Вінниковим за темою: «Рекомендації щодо підготовки наукових робіт».

Конференція зареєстрована в Українському інституті науково-технічної і економічної інформації та включена в «Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2015 році», Укрмедпатентінформу та НАМН України. Згідно Наказу МОЗ України, НАМН України № 450/42 від 07.07.2006 дане запрошення є підставою для відрядження.

Форми участі в конференції: усна доповідь і публікація тез, стендова доповідь і публікація тез, публікація тез. Робочі мови конференції - українська, російська, англійська.

Для участі у конференції необхідно до 01 квітня 2015 р. надіслати заявку за запропонованою реєстраційною формою та текст тез для публікації в матеріалах конференції електронною поштою на адресу: molodi.vcheni@yandex.ua. Після відправлення матеріалів Вам необхідно обов’язково пересвідчитися в отриманні Вашого повідомлення (за телефоном або e-mail).

Участь у конференції iз доповіддю та друком тез доповідей є безкоштовною.

Читати повністю http://www.amnu.gov.ua/news/1/503/vnesok-molodih-vchenih-spets-al-st-v-u-rozvitok-medichno-nauki-praktiki-nov-perspektivi/

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017