Сьогодні: 19 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Українсько-німецький форум «Освіта, наука, інновації в університетах: актуальні виклики»

26 лютого 2015

    Міністерство освіти і науки України спільно з Федеральним міністерством освіти і наукових досліджень ФРН 6-7 березня 2015 року проводить Українсько-німецький форум «Освіта, наука, інновації в університетах: актуальні виклики», на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60).

   Метою заходу є налагодження тісного співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Федеральним міністерством освіти і наукових досліджень ФРН (BMBF), між Спілкою ректорів України та HRK (German Rector's Conference), між вищими навчальними закладами України та університетами ФРН з приводу освітянських програм, наукових досліджень та інновацій в університетах, налагодження академічної мобільності студентів, викладачів, науковців.

   Під час Форуму планується обговорення таких питань, як забезпечення якості освіти, розвиток та комерціалізації наукових досліджень у ВНЗ, інтернаціоналізація вищої освіти, розвиток академічної мобільності для студентів та науковців.

   Додаткову інформацію та форму для реєстрації можна знайти за наступним посиланням: http://science.univ.kiev.ua/forumda/

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017