Сьогодні: 16 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

У Національному університеті харчових технологій відбудеться Другий Північно та Східно-Європейський Конгрес з харчової науки (NEEFood-2013).

23 травня 2013

     27 – 29 травня 2013 року на базі Національного університету харчових технологій (Київ) вперше в Україні відбудеться Другий Північно та Східно-Європейський Конгрес з харчової науки (NEEFood-2013), участь у якому беруть фахівці з 17 країн – Австрійської Республіки, Ірландії, Італійської Республіки, Литовської Республіки, Королівства Нідерландів, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Польща, Російської Федерації, України, Французької Республіки, Республіки Хорватія тощо.
     Метою проведення Конгресу є створення умов для трансферу знань з харчової науки. Проведення в рамках конгресу круглих столів, конкурсів на кращу доповідь, кращі наукові роботи молодих науковців (аспірантів, магістрів) дозволить широкому загалу фахівців у галузі харчової науки обмінятися науковими доробками, знайти шляхи вирішення актуальних наукових проблем та сприяти впровадженню вагомих наукових результатів у виробничі процеси. У рамках форуму можна обмінятись досвідом та знайти загальні підходи у підготовці майбутніх фахівців для наукових установ та харчової індустрії. NEEFood-2013 стане майданчиком для детального обговорення зазначених завдань та поштовхом налагодження наукових й дружніх партнерських зв’язків.
     Учасники Конгресу працюватимуть у секціях: «Експертиза та безпека харчових продуктів і виробництв», «Новітні системи в харчовому ланцюзі», «Натуральні біоактивні сполуки, функціональні та традиційні харчові продукти», «Глобальні виклики та конкурентоспроможність», «Молоді науковці – візія майбутнього».

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017