Сьогодні: 26 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

У МОН відбудеться виставка-презентація освітньої робототехніки

04 листопада 2014

     6 листопада у Міністерстві освіти і науки України з 9.00. до 12.00. відбудеться виставка-презентація «Освітня робототехніка як універсальний інструмент для розвитку і виховання майбутнього інженера (державний навчальний заклад гімназія-інтернат «Дитяча інженерна академія)».

     Зазначимо, що робототехніка – універсальний інструмент для освіти. Вона може бути складовою частиною і позашкільної освіти, і викладання предметів шкільної програми. Цікава робототехніка всім віковим категоріям дітей - від дошкільнят до студентів. До того ж навчання дітей з використанням робототехнічного обладнання – це і навчання в процесі гри, і технічна творчість одночасно, що сприяє вихованню активних, захоплених своєю справою, самодостатніх людей.

      Важливо, що застосування робототехніки як інноваційної методики на зайняттях у звичайних школах і дитячих садках, установах позашкільної освіти забезпечує рівний доступ дітей усіх соціальних шарів до сучасних освітніх технологій. Освітня робототехника дає можливість на ранніх кроках виявити технічні схильності учнів і розвивати їх в цьому напрямі.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017