Сьогодні: 18 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Міжнародна Бізнес-конференція «Розвиток транскордонної співпраці у сфері відновлювальної енергетики», Львів, 2 жовтня 2013

12 вересня 2013

Конференція відбувається в рамках осіннього Міжнародного будівельного форуму і присвячена практичним аспектам впровадження енергозберігаючих заходів з використанням альтернативних та відновлювальних джерел енергії.

Мета – надати об’єктивну інформацію про економічну ефективність пропонованих технологій та їх технічну досконалість потенційним замовникам та організаціям, які зацікавлені у підготовці проектів у сфері альтернативної і відновлювальної енергетики.

Конференція відбувається в рамках осіннього Міжнародного будівельного форуму і присвячена практичним аспектам впровадження енергозберігаючих заходів з використанням альтернативних та відновлювальних джерел енергії. Особлива увага буде надаватись прикладам успішної реалізації передових технічних та організаційно технічних рішень.

З матеріалами минулорічної конференції Ви можете ознайомитись за посиланням https://www.dropbox.com/sh/4mttul1yzxeaebi/hri5ZPcyYj

Організатор конференції:

ГО «Агенція Європейських Інновацій» (АЕІ) https://www.facebook.com/InnoEU.UA, www.aei.org.ua

ГО АЕІ має досвід виконання та реалізації різних міжнародних проектів, в т.ч. проектів 7 Рамкової Програми ЄС, МФВ "Відродження" та інших донорських організацій.

У жовтні 2013 року АЕІ розпочинає виконання польсько-українського проекту FARADAY, № PBU/0625/11 у рамках програми транскордонної співпраці "Польща-Білорусь-Україна".

Попередній регламент конференції.

09.45 – 10.00 Реєстрація

10.00 –12.00 Перша сесія. Плани і проекти на рівні окремого міста.

Досвід міста Городок Львівської області у впровадженні енергоощадних заходів на рівні малого міста, в т.ч. з використанням джерел альтернативної і відновлювальної енергетики.

Проект екоенергетичного мікрорайону – площадка впровадження нових технологій альтернативної і відновлювальної енергетики у Підкарпатському воєводстві Республіки Польща.

Досвід інших міст України та європейських країн.

Плани і перспективні проекти

12.00 –13.00 (перерва, спілкування)

13.00 –14.30 Друга сесія

Практичні приклади використання енергії сонця, вітру, біомаси для житлових будинків, фермерських господарств, бюджетних установ (лікарні, школи, дитячі садки), відпочинково-рекреаційних комплексів та інших бізнес-об’єктів.

Бар’єри на шляху впровадження нових технологій альтернативної і відновлювальної енергетики.

15.00 – 16.00 Третя сесія. Презентації перспективних технологій та проектів.

16.00 – 16.30 Дискусія про напрямки транскордонної співпраці у сфері альтернативної і відновлювальної енергетики.

Детальна програма конференції буде розіслана зареєстрованим учасникам після отримання тем виступів від усіх доповідачів.

Місце проведення.

Палац спорту "Україна" - вул. Мельника, 18, м. Львів http://www.galexpo.com.ua/uk/adress/vustavkovi-ploschadku.html#sport

Організаційні аспекти участі:

Участь у конференції є безкоштовною. Учасники самостійно покривають витрати пов’язані з проїздом та проживанням у Львові.

Для участі у конференції в якості слухача необхідно подати заявку до 25 вересня.

Якщо ж Ви бажаєте виступити під час конференції, то просимо подати заявку з темою доповіді до 20 вересня 2013 року.

Всі заявки подаються в режимі онлайн за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12KzEuwiG7iDNavAZPA1ISZlBWnZRyl1cvrzD0HCdwpU/viewform

Контактна інформація: Олесь Кульчицький, email: o.kulchytskyy@gmail.com, тел.095 9388233.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ FARADAY

Цілі і заходи проекту повністю відповідають першому пріоритетному завданню регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області, а саме просуванню та впровадженню енергоефективних, ресурсозберігаючих технологій, освоєнню альтернативних та відновлювальних джерел енергії (ВДЕ) та запровадженню екологічно безпечних виробництв.

Партнери проекту з Польщі:

аплікант - Ряшівська агенція регіонального розвитку

партнер 1 - Кластер "Підкарпатська екоенергетика"

Тривалість проекту – 18 місяців.

Проект є симетричним і в рамках проекту планується створити в Підкарпатському воєводстві та на Львівщині по одному консультаційному пункту з використання ВДЕ; розробити та наповнити корисною інформацією тримовний портал як комплексне транскордонне джерело знань про ВДЕ; провести аналіз потенціалу ВДЕ у контексті транскордонної співпраці Польща-Україна в двох сусідніх регіонах; підготувати та видати українською та польською мовами практичний посібник розвитку ВДЕ, включаючи приклади кращих практик; організувати у кожній країні по три тематичні семінари і по дві конференції для цільових груп та кінцевих бенефіціантів; організувати навчальні візити до Польщі та до України; провести по одній виставці практичних рішень у сфері ВДЕ у Польщі та в Україні.

Очікується що результати проекту будуть корисними для розвитку нового інноваційного сектору економіки на Львівщині та будуть сприяти підвищенню рівня енергетичної самодостатності області. Проект також буде корисним для громад міст і сіл які планують реалізувати енергоефективні заходи.

Навчально-практичні курси «Правовий захист об’єктів інтелектуальної власності та основи інноваційного менеджменту» http://cstei.lviv.ua/ua/item/876

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017