Сьогодні: 29 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Конкурс на отримання грантів на відрядження для українських дослідників

03 березня 2015

В рамках проекту BILAT – UKR*AINA проводиться конкурс на отримання грантів на відрядження для українських дослідників, які мають намір брати участь у конкурсах програми «ГОРИЗОНТ2020».

Пріоритетні напрямки конкурсу:

1. Новітні матеріали та технології (New materials and processing technologies)

2. Інформаційні та комунікаційні технології ( Information and communication technologies )

3. Біотехнології (Biotechnologies)

4. Аеронавтика (Aeronautics)

Ці чотири напрямки є пріоритетними, але гранти можуть надаватись і за іншими тематичними напрямками Програми «ГОРИЗОНТ2020», оскільки кожна подана пропозиція розглядатиметься на індивідуальній основі.

10 грантів покриватимуть витрати на відрядження українських вчених до країни ЄС з метою участі у заходах з підготовки проектних пропозицій (preparatory meetings), які включатимуть проведення ділових зустрічей і консультацій з керівником консорціуму проекту, який буде подано на відкриті конкурси Програми «ГОРИЗОНТ» .

Головна умова участі в конкурсі – наявність офіційного запрошення від керівника консорціуму до українського вченого (колективу) для участі в такому проекті, а також експертний висновок про можливість відкритої публікації поданих матеріалів від установи – місця роботи українського учасника (за стандартною формою установи).

Анкети на отримання гранту на відрядження приймаються до 16 березня 2015 р.

Файли для завантаження

       BILAT - UKR*AINA - Call for Proposals

       Application Form

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017