Сьогодні: 09 серпня 2020 RU UA EN
Про мережу Контакти
Стати учасником Української інтегрованої системи трансферу технологій Як розмістити запит/пропозицію
Технології

Технології виробництва молочних продуктів.

Індентифікаційний номер: Пропозиції
Опубліковано: 02 жовтня 2018 Кінцева дата: 02 жовтня 2020
Країна: Україна

Пропонуються для впровадження нормативні документи на молочні продукти, послуги з проведення аналізів молочної продукції.


Ключові слова:

Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, молочні, аналізи, обладнання, послуги.


Опис пропозиції

Пропонуємо послуги впровадження нових технологій, за наведеною нижче нормативною документацією, консультації, обладнання, аналізи продукції, що буде вироблятись за документацією.

 

Виробництва молочних продуктів.

1.     Ряжанка та варенець, ТІ до ДСТУ 4565:2006.

2.     Сметана, ТІ до ДСТУ 4418:2005.

3.     Кефір, ТІ до ДСТУ 4417:2005.

4.     Напої ацидофільні, ТІ до ДСТУ 4540:2006.

5.     Вершки стерилізовані для дітей, ТІ до ДСТУ 4541:2006.

6.     Простокваша, ТІ до ДСТУ 4539:2006.

7.     Йогурти, ТІ до ДСТУ 4343:2004.

8.     Кефір «Класичний», ТУ У 46.39 ГО 280-99.

9.     Продукт кисломолочний «Біфідка», ТУ У 15.5-00419880-32:2003.

10. Сметана «Натуральна», ТУ У 15.5-00419880-16:2002.

11. Напій кисломолочний «Сімейний», ТУ У 46.39 ГО 215-97.

12. Сирки "Шоколадний іній", ТУ У 46.39 ГО 237-98.

13. Ряжанка "Козацька", ТУ У 46.39 ГО 279-99.

14. Напої із сироватки, ТУ У 15.5-00419880-80:2006.

15. Сироватка молочна гідролізована згущена, ТУ У 15.5-00419880-89:2006.

16. Сироватка молочна демінералізована суха (СД-НФ), ТУ У 15.5-00419880-89:2009.

17. Кумис «Український», ТУ У 15.5-00419880-92:2008.

18. Молоко гідролізоване згущене, ТУ У15.5-00419880 -096:2008.

19. Суміші молочні для коктейлів та м'якого морозива, ТУ У 46.39 ГО 266-99.

20. Сир кисломолочний, ТІ до ДСТУ 4554:2006.

21. Сир твердий «Звенігородський», ТУ У 15.5-00419880-085:2007 та зміни №1,2.

22. Сир твердий «Зоряний», ТУ У 15.5-00419880-084:2009.

23. Сир твердий «Браво», ТУ У 15.5-00419880-097:2009.

24. Сир розсільний «Бринза українська», ТУ У 15.5.-00419880-088:2007.

25. Сир твердий сичужний «Російський ПК», ТУ У 15.5-00419880-093:2008.

26. Сир «Вершковий», ТУ У 15.5-00419880-102:2010.

27. Масло вершкове методами сколочування та перетворення високожирних вершків, ТІ до ДСТУ 4399:2005.

28. Спреди методами сколочування та перетворення високожирних вершків та суміші жирові, ТІ до ДСТУ 4445:2005.

 

 

Виробництво обладнання для масло- та сироробних виробництв.

 

Тип технології

Процес

Сфера застосування

Підприємства молочної промисловості.

Технічні та економічні переваги

Технологічні інструкції на нові продукти затверджені в установленому порядку.

Препарати   та   харчові   добавки   виробляться   дослідним виробництвом та відповідають діючим НД. Надаються рекомендації щодо їх використання.

Обладнання виготовляється на механічному заводі інституту.

Надається допомога монтажу та налагоджуванні технологічного обладнання.

Аналізи продукції, що вироблятиметься за технологіями будуть проводитись у сертифікованих лабораторіях.

 

Iнноваційні аспекти

Виробництво технологічного обладнання дослідним підприємством.

 

Де була представлена технологія

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.

 

Практичний досвід застосування

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.

Поточна стадія: Впроваджено
Статус прав інтелектуальної властності:

Умови співпраці:

Тип організації:

Надаються рекомендації щодо використання документації і впровадженню технологій.

Регіони: Східна Європа
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту:

Надаються консультації щодо впровадження технологій виготовлення продукції.


Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017