Сьогодні: 18 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти
Стати учасником Української інтегрованої системи трансферу технологій Як розмістити запит/пропозицію
Технології

Технології виробництва бактеріальних заквашувальних препаратів.

Індентифікаційний номер: Пропозиції
Опубліковано: 03 жовтня 2018 Кінцева дата: 03 жовтня 2023
Країна: Україна

Пропонуються для впровадження нормативні документи на бактеріальні заквашувальні препарати, а також послуги з проведення аналізів м'ясної та молочної продукції.


Ключові слова:

Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, бактеріальні, закваски, послуги.


Опис пропозиції

Пропонуються послуги впровадження нових технологій, за наведеною нижче нормативною документацією, консультації, обладнання, аналізи продукції, що буде вироблятись за документацією.

 

Виробництво бактеріальних заквашувальних препаратів.

1.                      Препарати сухі для сметани, кефіру, йогурту, йогурту в капсулах, сиру кисломолочного, ряжанки, кисломолочних продуктів, в т. ч. штами мікроорганізмів - закваски ViVo для молочних продуктів лікувально-профілактичного харчування, ТІММ – Сімбілакт - М, ТІММ-БМК, ТІММ - Стрептосан, твердих сирів, сухих продуктів, - ТУ У 15.5-00419880-100:2010.

2.                      Препарати рідкі для сиру кисломолочного, ряжанки, кисломолочних продуктів, молочних продуктів спеціального призначення, мацу ну, твердих сирів, - ТУ У 15.5-00419880-100:2010.

3.                      Концентрат сухий пропіоновокислий бактеріальний, ТУ У 46.39 ГО 020-94.

4.                      Сухий бактеріальний концентрат для сиру кисломолочного, ТУ У 46.39 ГО 044-95.

5.                      Концентрат бактеріальний сухий «ССК»(сметана), ТУ У 46.39 ГО 073-96.

6.                      Концентрат бактеріальний сухий «Симбілак - М», ТУ У 46.39 ГО 074-96.

7.                      Концентрат бактеріальний сухий "БАТП-Ф", ТУ У 15.5.-00419880-007-2001.

8.                      Закваска бактеріальна для виробництва кисломолочного продукту «Біфівіт», ТУ У 46.39 ГО 075-96.

9.                      Препарати бактеріальні для виробництва ферментованих м'ясних продуктів, ТУ У 15.5-00419880-101-2010.

10.                  Культури заквашу вальні-для кисло вершкового масла, ТУ У 15.5-00419880-104-2010.

Надається колекція культур пробіотиків, що забезпечує виготовлення функціональних продуктів підвищеної біологічної цінності. ДДП ТІММ виготовляє низку бактеріальних заквасок VIVOдля приготування в домашніх умовах.

 

Тип технології

Процес

Сфера застосування

Підприємства молочної промисловості.

Технічні та економічні переваги

Технологічні інструкції на нові продукти затверджені в установленому порядку.

Препарати   виробляться   дослідним виробництвом та відповідають діючим НД. Надаються рекомендації щодо їх використання.

Обладнання виготовляється на механічному заводі інституту.

Надається допомога монтажу та налагоджуванні технологічного обладнання.

Аналізи продукції, що вироблятиметься за технологіями будуть проводитись у сертифікованих лабораторіях.

 

Iнноваційні аспекти

Виробництво технологічного обладнання дослідним підприємством.

 

Де була представлена технологія

Підприємства та цехи з виробництва молочних продуктів.

 

Практичний досвід застосування

Підприємства та цехи з виробництва молочних продуктів.

Умови співпраці:

Тип організації:

Надаються рекомендації щодо використання документації і впровадженню технологій.

Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту:

Надаються консультації щодо впровадження технологій виготовлення продукції.


Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017