Сьогодні: 26 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ УКРАЇНСЬКО-КИТАЙСЬКОЇ ПІДКОМІСІЇ З НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖУРЯДОВОЇ КОМІСІЇ ІЗ СПІВРОБІТНИЦТВА

05 липня 2012, 09:58

3 липня 2012 р. у м. Пекін під головуванням Першого заступника Голови Держінформнауки Бориса Гриньова та заступника Міністра науки і технологій КНР Цао Цзяньліня відбулося перше засідання українсько-китайської Підкомісії з науково-технічного співробітництва Міжурядової Комісії із співробітництва. 
В ході засідання сторони відзначили, що науково-технічне співробітництво між країнами розширюється, воно продовжується на регіональному рівні, а його форми вдосконалюються.
Сторони обговорили питання створення спільних «ключових» лабораторій, науково-дослідних центрів, а також можливості втілення у виробництво результатів реалізації двосторонніх проектів.
Під час засідання було підписано Положення про Підкомісію, Протокол першого засідання, а також затверджено Програму науково-технічного співробітництва між Україною та КНР на 2013-2014 роки, яка передбачає реалізацію низки конкретних проектів між науково-дослідними та освітніми установами обох країн.
У засіданні Підкомісії взяв участь Посол України в КНР Юрій Костенко.

http://www.dknii.gov.ua

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017