Сьогодні: 27 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

В Єкатеринбурзі відкрилася виставка "ІННОПРОМ - 2012"

12 липня 2012, 10:20

У Єкатеринбурзі сьогодні, 12 червня, стартувала III Уральська міжнародна виставка та форум промисловості та інновацій "ІННОПРОМ-2012". Сумарний обсяг інвестицій, який буде залучений в економіку Свердловської області завдяки укладенню цих домовленостей, за попередніми підрахунками, сягає 183 млрд рублів. Уже відомо, що сьогодні виставку відвідає Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

Губернатор області Євген Куйвашев очолив федеральний оргкомітет міжнародної виставки та форуму, в рамках якого заплановано підписання 39 угод і договорів. Як заявили в департаменті інформаційної політики губернатора Свердловської області, 183 млрд рублів, які будуть отримані в бюджет області, на 3 млрд більше, ніж на попередньому форумі.

Від імені уряду Свердловської області губернатор Євген Куйвашев (або в його присутності) підпише 9 угод з найбільшими компаніями. Так, 12 липня глава регіону розраховує домовитися про взаємодію з "Роснефтью", ТМК, Урфу, "титанової долиною" і "Машпромом".

Уже зараз повідомляється про укладення одного договору в рамках форуму: ВАТ «ОЕЗ« Титанова долина »підписало угоду про наміри з« НВП «Машпром, що передбачає реалізацію в «титановій долині» інвестиційного проекту «Організація виробництва кристалізаторів машин безперервного лиття заготовок (МБЛЗ) спільно з японською фірмою Mishima Kosan».

Один з важливих для регіону договорів про співпрацю планується підписати 13 липня в прес-центрі форуму. Євген Кувайшев і віце-президент "Сіменс АГ" поставлять підписи в угоді між обласним урядом і компанією з широкого кола галузей, таких як транспорт, енергозбереження та енергетика, комплексні рішення для промисловості, інформаційні та медичні технології. Голова уряду області Денис Паслер, його заступники планують підписатися під 14 угодами і договорами.

ІННОПРОМ триватиме до 15 липня

http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017