Сьогодні: 02 травня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Челябінська область і «Сколково» підпишуть угоду про співпрацю

11 липня 2012, 13:27

В рамках III міжнародної виставки промисловості та інновацій «ІННОПРОМ - 2012», яка пройде в Єкатеринбурзі 11-13 липня, відбудеться підписання угоди про співпрацю між Фондом розвитку Центру розробки та комерціалізації нових технологій (Фонд Сколково) і урядом Челябінській області, йдеться в повідомленні фонду .

Підписувати угоду будуть президент Фонду «Сколково» Віктор Вексельберг і губернатор Челябінської області Михайло Юревич. Головна мета угоди - довгострокове співробітництво з організаційних, економічних і науково-технічних питань, спрямоване на організацію досліджень та комерціалізацію науково-технічних розробок, створення нових робочих місць у високотехнологічному секторі економіки на базі науково-дослідних та освітніх установ, інноваційних центрів, промислових підприємств Челябінської області.

Вже розроблено план першочергових заходів до кінця поточного року з реалізації угоди. У 2012 році планується вибрати промислові та технологічні потужності на території Челябінської області, які можуть почати випуск інноваційної продукції, розробленої в «Сколково». Крім того, будуть визначені вищі навчальні заклади, науково-дослідні організації, конструкторські бюро та інжинірингові центри для співпраці з центром «Сколково».

Документ буде підписаний 12 липня в 13.45 в прес-центрі міжнародного виставкового центру Експо (Бульвар Експо, 2).
http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017