Сьогодні: 27 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

У Башкирії пройшов інвестиційний форум "Зауралля-2012"

12 червня 2012

В Сібаї 8-9 червня проходив інвестиційний міжрегіональний форум "Зауралля-2012". У ньому брали участь представники органів влади та великих бізнес-структур чотирнадцяти регіонів країни. Ключові теми - вирішення проблем зайнятості населення, залучення інвесторів і створення високопродуктивних робочих місць.

Перед початком пленарного засідання учасники обговорили перспективи реалізації пріоритетних інвестиційних проектів, що увійшли в комплексну програму економічного розвитку Зауралля. Як повідомили "РГ" в прес-службі президента РБ, на форумі укладено 11 інвестиційних угод на суму в сім мільярдів рублів., Серед них - будівництво молокопереробного заводу і підприємства з виробництва соняшникової олії на базі Сібайського елеватора.Якщо всі ці угоди будуть виконані в повному обсязі, то в субрегіоні з'являться 1300 нових робочих місць. З початку дії програми з Зауралля, тобто з 2010 року, створено 2,5 тисячі робочих місць. Планується збільшити це число до 5500.

У рамках форуму проходила виставка інвестиційних проектів. Сьогодні також відбудеться засідання Громадської ради з поліпшення інвестиційного клімату при президенті РБ та інвестиційний пікнік. Крім того, заплановані круглі столи та семінари, присвячені, зокрема, обговоренню перспектив розвитку промисловості, АПК субрегіону.

www.rg.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017