Сьогодні: 24 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

III Молодіжний міжнародний економічний форум пройшов в Москві

02 липня 2012

Протягом усього дня учасники спільно з експертами обговорювали ідеї проектів в ключових областях модернізації Росії. Робота учасників проходила по 4 групам: «Підприємницьке суспільство», «Лідерське в освіту і лідерство в освіті і науці», «Росія - лідер в сфері логістики і перевезень», «Створення та просування бренду міста». Курирували дискусії в кожній з тематичних груп всесвітньо визнані експерти в областях бізнесу, науки, культури, спорту.

Делегати Форуму оцінили російський потенціал у сфері розвитку транспорту і логістики, визначили «вузькі місця» і запропонували ідеї щодо їх усунення; обговорили довгострокові позитивні зміни в сфері освіти і дізналися, наскільки брендинг здатний вплинути на конкурентоспроможність міста.

Однією із секцій ММЕФ, організованої спільно Фондом «Сколково» і ВАТ «РВК», стала сесія «Підприємницьке суспільство». Модераторами секції виступили Радник Президента Фонду «Сколково» Пекка Вільякайнен і генеральний директор і голова правління ВАТ «РВК» Ігор Агамірзян. За результатами роботи секції учасники Форуму при безпосередній участі експертів розробили план дій для побудови підприємницького товариства в Росії, представлений на заключному пленарному засіданні ММЕФ.

В цьому році учасників Молодіжного і Петербурзького міжнародного економічного форуму об'єднала тема лідерства. У своєму зверненні до делегатів заступник голови Уряду РФ Аркадій Дворкович відзначив: «Лідери минулого найчастіше досягали успіху через перерозподіл ресурсів. Лідери цього досягають успіху, створюючи цінності. Лідери майбутнього будуть з'являтися, створюючи можливості для інших, щоб йти вперед, створювати цінності і бути успішними ».

Ідеї пропонованих учасниками проектів оцінювали міністр зв'язку і масових комунікацій РФ Микола Нікіфоров, заступник міністра освіти і науки РФ Ігор Федюкин, віце-президент «Майкрософт» Деніел Льюін, віце-президент Фонду «Сколково» Олексій Бельтюков, фахівець у сфері венчурного інвестування в Кремнієвій долині Артем Фокін, керівник міжнародного підприємницького співтовариства Kairos Анкур Джейн і інші експерти Форуму.

Молодіжний міжнародний економічний форум відбувся за підтримки Фонду «Сколково», Групи «Сума», Михайла Прохорова, а також РВК.

http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017