Сьогодні: 25 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Відкриття VII Всеукраїнського фестивалю науки та виставки спеціалізованого обладнання і технологій «НАУКА-ВИРОБНИЦТВУ».

15 квітня 2013

     23–25 квітня 2013 року відбудеться VІІ Всеукраїнський фестиваль науки.
Організатори фестивалю: Національна академія наук України; Міністерство освіти і науки України; Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України; Національна академія медичних наук України; Національна академія педагогічних наук України; Національна академія аграрних наук України; Національна академія правових наук України; Національна академія мистецтв України; Київський національний університет імені Тараса Шевченка; Національний технічний університет України «КПІ»; Національний центр «Мала академія наук України».
     Метою проведення Фестивалю науки в Україні є широке інформування суспільства про наукові досягнення і практичні розробки вітчизняних наукових установ і вищих навчальних закладів. В рамках Фестивалю науки передбачається проведення багатьох різноманітних за формою і змістом заходів, розрахованих на різні категорії учасників, – дні відкритих дверей в академічних установах і вищих навчальних закладах, виступи провідних вітчизняних і іноземних вчених з популярними лекціями, виставки, екскурсії до лабораторій та музеїв, засідання круглих столів, презентації інноваційних розробок, демонстрації науково-популярних фільмів і т. ін.
Загалом в рамках VІІ Всеукраїнського фестивалю науки заплановано проведення понад 1 000 заходів, які відбудуться в Києві, обласних і районних центрах України.
     Місце та час проведення:
23 квітня 2013 р. о 11:00 на території Національного комплексу «Екпоцентр України» (м. Київ, проспект Ак. Глушкова, 1, станція метро «Виставковий центр», центральний павільйон №1; павільйон №23 – «Наука»).
     Контакти організаторів:
VII Всеукраїнський Фестиваль науки
О.А. Мирончук (секретар оргкомітету), e-mail: festival@nas.gov.ua
Виставка «Наука-виробництву»
Тел.: +38 (044) 239-64-43
Тел./факс: +38 (044) 234-83-87
E-mail: interan@nas.gov.ua

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017