Сьогодні: 28 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Відкрито прийом заявок на участь у зимовій школі «Сучасна біологія та біотехнології майбутнього 2014»

15 жовтня 2013

Розпочато прийом заявок на зимову наукову школу « Сучасна біологія та біотехнологія майбутнього 2014 » , яка пройде з 26 січня по 1 лютого 2014 року в Підмосков'ї

Школа присвячена найбільш актуальним напрямкам молекулярної біології та їх застосування в біотехнологіях . Заявки приймаються до 7 листопада 2013 на сайті winter.futurebiotech.ru . Про це повідомляють організатори заходу.

Мета школи - зібрати молодих вчених , що вибрали шлях фундаментальної науки чи що вирішили зробити кар'єру в біотехнологічному бізнесі , а також найбільших наукових фахівців Росії і представників Біотех . До участі запрошуються студенти старших курсів , аспіранти , молоді вчені біологічних спеціальностей , а також випускники технічних і економічних вузів , що займаються молекулярною біологією або біотехнологією (до 35 років включно).

Серед запрошених лекторів - найбільші фахівці в галузі сучасної біології , медицини та біотехнології : Георгій Базикін (молекулярна еволюція) , Вадим Агол ( вірусологія ) , Єлизавета Бонч - Осмоловський ( мікробіологія ) , Юрій Панчін (молекулярна нейрофізіологія ) , Ігор Агамирзян ( венчурне підприємництво) . Всього на школі виступить близько 20 лекторів .

Програма школи також передбачає побудову карти майбутнього медицини та біотехнологій до 2035 року ; постерна сесія з розбором удач і помилок в оформленні ; майстер -класи з візуалізації наукових даних ( векторна графіка і діаграми ) і основам статистичної обробки . Крім того, заплановані дискусії з експертами про стратегію і практичних прийомах з написання статей , підходах до управління роботою лабораторій , організації досліджень і високотехнологічних розробок у різних країнах .

Нагадаємо , що це вже друга зимова і четверта по порядку в черзі заходів , організованих неформальній освітньою організацією « Future biotech ». Вже увійшло в традицію заходів серії « Біотехнології майбутнього» , що зимові школи організовуються двома командами : «Сучасній біологією » , очолюваної професором Михайлом Гельфандом , і « біотехнологіями майбутнього» ( Future Biotech ) , провідної також літні школи і міжсезонні освітні семінари в Москві. Детальну інформацію читайте на сайті школи : winter.futurebiotech.ru .

Джерело: Полит.ру

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017