Сьогодні: 24 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Міжнародна наукова школа «Комп'ютерне моделювання нових матеріалів»

03 червня 2012

Науково-освітній центр нанотехнологій МГУ запрошує студентів, аспірантів, молодих вчених взяти участь у роботі Міжнародної наукової школи «Комп'ютерне моделювання нових матеріалів», яка проходитиме з 16 по 21 липня 2012 р. у Московському Державному Університеті імені М.В. Ломоносова.

В рамках школи будуть проведені оглядові та спеціалізовані лекції провідних вітчизняних і зарубіжних вчених про фундаментальні основи, методології, особливості устаткування і програмного забезпечення, необхідних для комп'ютерного моделювання матеріалів. Крім лекцій, плануються доповіді провідних вчених про конкретні результати робіт по моделюванню та стендові сесії для представлення результатів слухачів школи.

Програма також включає практичні семінари з комп ’ ютерного моделювання матеріалів з використанням можливостей обчислювального центру МДУ (включаючи кластер «Ломоносов»). За час навчання в школі ви зможете в теорії і на практиці вивчити всі сучасні методи моделювання матеріалів, представити і обговорити свої наукові результати, а також просто поспілкуватися з провідними світовими науковцями з різних областей. Робоча мова школи - англійська.

Реєстраційний внесок за участь у школі для російських учасників (що включає участь, публікацію матеріалів, обіди, кави-брейки, вітальний фуршет і заключний обід) становить 3000 рублів. Інструкція з оплати реєстраційного внеску буде вислана зареєстрованим учасникам школи після закінчення реєстрації. Для іногородніх учасників можливе проживання у гостьових кімнатах Головного Будинку МДУ (50 кімнат, по собівартості близько 500 рублів на добу).

Реєстрація учасників відкрита до 30 квітня 2012 р. Реєстраційна форма, попередня програма, постер і додаткова інформація доступні на сторінці школи.

http://nano.msu.ru/en/node/447

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017