Сьогодні: 24 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

I Міжнародна науково-технічна конференція «Науково-технічний прогрес у чорній металургії-2013»

01 серпня 2013

    2 - 4 жовтня 2013 року в Бізнес-центрі б/в Торово м. Череповця Вологодської області компанія Северсталь спільно з Череповецким державним університетом проводить I Міжнародну науково-технічну конференцію «Науково-технічний прогрес у чорній металургії-2013».
На конференції будуть розглянуті та обговорені результати нових розробок у чорній металургії в області теорії, технології, обладнання, контролю і автоматизації за останні 5 років.
    Цілі конференції:
    Презентація підходів до визначення напрямів розвитку і до організації науково-дослідних процесів.
    Розвиток ділових, творчих зв'язків та встановлення нових контактів між представниками промисловості та науки, металургами, постачальниками обладнання та споживачами продукції металургійного виробництва.
    Презентація результатів НДДКР, виконаних спільно вченими та фахівцями ВАТ «Северсталь». Обмін досвідом науково-технічних досліджень та інноваційних розробок в області металургійного виробництва, виконуваних фахівцями і вченими Росії, країн ближнього і далекого зарубіжжя.
    Презентації інновацій та ноу-хау в обладнанні, сортаменті, технології, засоби контролю та автоматизації, промислової безпеки металургійного виробництва.
    Презентація тенденцій техніко-технологічного розвитку металургійної галузі до 2030 року.
    Компанія «Северсталь» і Череповецький державний університет запрошує взяти участь у роботі конференції.
    Увага! Термін подачі заявок на участь для доповідачів продовжений до 16 серпня 2013 р

E-mail Оргкомитету: conf2013@chsu.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017