Cегодня: 19 апреля 2024 RU UA EN
О сети Контакты

15-16 грудня 2011 року Держінформнауки проведе V Міжнародний форум «Трансфер технологій та інновації: бізнес, влада, регіони»

06 декабря 2011

Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України спільно з Німецьким Товариством Технічного Співробітництва та за участю представників центральних органів виконавчої влади, вищих навчальних закладів, наукових установ, неурядових організацій, вітчизняних та іноземних фахівців заплановано проведення 15-16 грудня 2011 року у м. Києві на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» V Міжнародного форуму «Трансфер технологій та інновації: бізнес, влада, регіони».

Проведення Форуму сприятиме вирішенню проблем реалізації інноваційної політики, забезпечить поширення досвіду та знань у сфері трансферу технологій та інноваційної діяльності, а також сприятиме налагодженню відносин у даній сфері між різними інституціями та владою і бізнесом.

За результатами тематичних секцій заплановано підготувати аналітичні матеріали щодо стану, проблем та шляхів реалізації інноваційної політики та вироблення відповідних рекомендацій Уряду України. Доповіді учасників Форуму будуть видані окремим збірником.  

Вимоги до доповідей та тез доповідей

Тривалість доповідей: 15 хвилин + 5 хвилин на відповіді на запитання та дискусію.

Спосіб подання демонстраційного матеріалу – комп’ютерний (мультимедійний) проектор.

До збірника приймаються матеріали (доповіді або тези) обсягом до 5 сторінок формату А4 у паперовому та електронному вигляді (надіслані електронною поштою). Наявність електронного варіанту тез / матеріалів обов’язкова. Текст повинен бути набраний у форматі MS Word шрифтом Times New Roman (розмір 14 pt) через 1 інтервал. Поля: ліве – 30 мм, нижнє та верхнє – 20 мм, праве – 15 мм.

Матеріали подавати у форматі *.doc або *.rtf. Текст повинен супроводжуватися резюме англійською мовою.

Таблиці та рисунки повинні мати номер, назву та джерело походження. Матеріали друкуватимуться в авторській редакції. Слайди для презентації мають бути підготовлені у форматі *.ppt (PowerPoint).

З пропозиціями, рекомендаціями та запитаннями щодо проведення Форуму звертатися за тел./факс (044) 287 82 02 та 287 82 16, е-mail: m_belugina@dknii.gov.ua.

Copyright (c) ГП "Укртехинформ" 2017