Сьогодні: 20 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та курсантів «Авіація і космонавтика: стан, досягнення та перспективи» на базі Кіровоградської льотної академії НАУ

10 квітня 2015, 11:54

   9 квітня 2015 року у Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету відбулась 35 Всеукраїнська науково-практична конференція, що є традиційним підсумком науково-дослідної та творчої роботи молодих вчених і курсантів протягом року.

   Навчаючись в академії курсанти мають змогу отримувати не тільки знання за обраною спеціальністю, а й отримати перший досвід і головне – перші результати в напрацюванні своєї інтелектуальної власності на основі поєднання навчального процесу з практикою наукової та інноваційної діяльності: будь-то стаття в науковому журналі, будь-то перша доповідь на науково-практичній конференції.

   В роботі конференції крім курсантів та аспірантів КЛА НАУ прийняли участь студенти Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету, Кіровоградського національно-технічного університету, Кіровоградського кібернетично-технічного коледжу, Чорноморського державного університету ім. П.Могили (м. Миколаїв), Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка, Первомайського політехнічного інституту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та інших ВНЗ.

   З доповіддю на пленарному засіданні виступив начальник академії доктор технічних наук, професор Сергій Неділько, який привітав всіх присутніх та надав оцінку наукової роботи молодих вчених і курсантів.

   Заступник начальника академії з навчальної та наукової роботи доктор технічних наук, професор Дмитро Обідін привітав учасників конференції та зачитав наказ начальника академії «Про підсумки проведення І-го туру Всеукраїнської Олімпіади 2014-2015 навчального року.

   Начальник академії доктор технічних наук, професор Неділько Сергій Миколайович та заступник начальника академії з навчальної та наукової роботи, доктор технічних наук, професор Обідін Дмитро Миколайович вручили дипломи курсантам академії , які зайняли І-е місце в Олімпіаді.

   По закінченню пленарного засідання, подальша робота конференції проходила в 17 секціях: безпека польотів; льотна експлуатація, аеродинаміка та динаміка польоту; аеронавігація; авіаційна метеорологія; обслуговування повітряного руху та інших. Загалом протягом дня було розглянуто 532 доповіді.

За інформацією КЛА НАУ

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017