Сьогодні: 16 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

В Ульяновську проходить стратегічна сесія "Наноцентр 2015: ключові принципи розвитку"

07 липня 2012, 10:05

За підсумками стратегічної сесії, проведеної у формі ділової гри, планується сформувати принципи розвитку мережі наноцентрів Росії, намітити шляхи вирішення проблемних питань. Передбачається визначити комплекс заходів, що сприяють швидкому запуску проектів, підвищення ефективності роботи наноцентрів. Особлива увага приділяється спільній виробленні, механізмів та інструментів для реалізації потенціалу наноіндустрії, виробництва науково-технологічного обладнання, повідомили сьогодні ІТАР-ТАРС в уряді області.
Представники наноцентрів Дубнів, Казані, Саранська, Ульяновська та інших міст виступили з презентаціями, в яких позначили свою можливу спеціалізацію, проблеми, які стоять перед кожним окремим науковим центром.
"В Ульяновському нанотехнологічному центрі будуть створені всі умови для трансферу технологій, запуску і комфортного розвитку високотехнологічного бізнесу на самих ранніх стадіях комерціалізації інноваційних розробок", - заявив міністр стратегічного розвитку та інновацій Ульяновської області Олександр Смекалін. За його словами, реалізація поставлених цілей здійснюється в рамках затвердженої в регіоні науково-технічної програми "Розвиток в Ульяновської області робіт у сфері нанотехнологій і наноматеріалів на 2008-2015 роки".
http://www.itar-tass.com

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017