Сьогодні: 24 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

В Улянівській області пройшла конференція «Інновації в будівництві»

19 липня 2012, 10:38

Учасники конференції ознайомилися з реальними зразками інноваційних продуктів, а також отримали методичні матеріали та інструкції із застосування, пакети необхідних нормативно-правових документів.
Заступник Голови Уряду Ульяновської області Вільдан Зіннуров зазначив, що зараз ведеться активна робота по впровадженню інновацій на ділянках обласних дорогах Ульяновської області. Так, уже укладена ПАН-фібра, закладаються геосітки, використовуються добавки-модифікатори в асфальтобетоні. У перспективі планується вихід на міські та муніципальні дороги, в сектор житлового будівництва та ЖКГ. «Вважаю що, подібні заходи необхідно проводити регулярно, так як впровадження інноваційних матеріалів у будівництві, медицині та інших областях призведе не тільки до економії фінансових ресурсів, а й до загального поліпшення рівня життя в регіоні» - зазначив Вільдан Зіннуров.
Для довідки:
Ульяновський наноцентрів (ТОВ «Ульяновський Центр трансферу технологій») - шостий наноцентрів в Росії - створено 7 жовтня 2011 в рамках діяльності Фонду освітніх та інфраструктурних програм (входить до складу Холдингу «Роснано») з розвитку інноваційної інфраструктури в сфері нанотехнологій.
http://ulgov.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017